Home

Google Bard прогнозира голямо рали за Shiba Inu, ApeCoin и Everlodge – ето защо

16.08.2023 14:35 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Bard прогнозира голямо рали за Shiba Inu, ApeCoin и Everlodge – ето защо

Развивайки възможностите на изкуствения интелект (AI), инструменти като Google Bard вече се използват за пазарни анализи и прогнози. Със значително висока точност тези инструменти стават все по-релевантни. 

Днес Google Bard предизвика вълнение в крипто пространството, след като направи бичи прогнози за Shiba Inu (SHIB), ApeCoin (APE) и Everlodge (ELDG).

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Обобщение

  • Shiba Inu формира златен кръст и може да се повиши с до 50%
  • С разширяването на екосистемата на APE цената на ApeCoin може да се повиши до $2.5
  • Експертите прогнозират до 20-кратно рали, тъй като Everlodge позволява на всеки да инвестира в недвижими имоти

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Защо Google Bard прогнозира рали на Shiba Inu (SHIB)

През последните осем седмици цената на Shiba Inu (SHIB) непрекъснато се повишаваше, като миналата седмица най-накрая възвърна подкрепата от $0.00001000. Google Bard прогнозира, че ралито за монетата Shiba Inu ще продължи, като се позова на три основни причини.

Първата причина според Bard е стартирането на Shibarium. Мрежата от втори слой ще стартира тази седмица и ще добави повече полезност към Shiba Inu. На следващо място Google Bard подчерта нарастващото изгаряне на Shiba Inu. Поради намаляване на броя на SHIB чатботът прогнозира увеличаване на цената на Shiba Inu.

И накрая, SHIB се приближава към златен кръст, след като отпечата шест последователни седмици на бичи свещи.Ако това се запази, Google Bard прогнозира, че цената на Shiba Inu може да се повиши с 50% и да се търгува до $0.00001510.

Защо Google Bard прогнозира рали на ApeCoin (APE)

Ai чатботът изтъкна няколко причини, поради които цената на ApeCoin може да се повиши през следващите дни. Според инструмента ApeCoin (APE) първо е част от най-голямата екосистема от незаменяеми токени (NFT), което гарантира неговия успех.

Освен това екосистемата е на път да стане свидетел на значително разширяване, което също би могло да спомогне за увеличаване на стойността на Apecoin. И накрая, APE се отделя от цената на Биткойн, което подсказва за голям ръст на стойността.

Към момента на писане на статията цената на Apecoin е $1.82. При настоящите прогнози ApeCoin може да достигне високи стойности от $2.5 до края на август.

Защо Google Bard прогнозира рали на Everlodge (ELDG)

Everlodge (ELDG) е друг проект, който предизвика силни бичи прогнози от страна на Google Bard. Проектът променя сектора на временното ползване на собственост, като въвежда хибриден модел на съсобственост на имоти, позволявайки на милиони нови инвеститори да участват с едва $100.

Google Bard е оптимистично настроен към Everlodge, тъй като проектът дебютира като единствена по рода си инициатива в глобалната индустрия за недвижими имоти, която възлиза на $280 трилиона. Също така партньорствата на проекта с известни хотелски марки и разработчици на луксозни недвижими имоти може да помогнат за повишаването на цената. 

Накрая, растежът на Everlodge ще бъде гарантиран от широката екосистема на проекта и удобните за клиентите предимства. 

Към момента на писането на статията Everlodge е в етап на предварителна бета-продажба и се продава за $0.01.

Въз основа на прогнозите на Google Bard, инвеститорите могат да очакват 20-кратен скок на цената на Everloge през 2023 г., тъй като на токена е даден годишен връх от $0.20.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.