Home

Топ 3 монети за голяма възвръщаемост през лятото – Decentraland, The Sandbox, Pomerdoge

12.08.2023 12:10 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 монети за голяма възвръщаемост през лятото – Decentraland, The Sandbox, Pomerdoge

Днес ще разгледаме три монети, които са готови да създадат вълнение през летните месеци: Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) и Pomerdoge (POMD).

Тези проекти обхващат различни ниши в крипто пространството – от виртуалната реалност до игрите. Освен това всеки от тях притежава уникален потенциал за инвеститорите, които търсят доходоносни възможности.

Обобщение

  • Прогноза за цената на Decentraland
  • The Sandbox скача поскъпва преди отключването на токена
  • Pomerdoge ще се превърне в основен субект на P2E

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Колко високо може да стигне Decentraland (MANA)? 

Decentraland (MANA) създава вълнение като пионер в областта на виртуалната реалност и интеграцията на блокчейн. Като децентрализирана платформа за метавселена Decentraland дава възможност на потребителите да създават, изследват и монетизират виртуални преживявания, използвайки блокчейн технология. 

С възхода на тенденцията за “метавселена” Decentraland е в добра позиция да се възползва от нарастващото търсене на завладяващи дигитални среди. Монетата Decentraland захранва транзакциите във виртуалния свят и позволява на притежателите ѝ да участват в управлението на платформата. 

Стойността на Decentraland е около $0.3691, а пазарната ѝ капитализация е $698 млн. Тъй като метавселената набира скорост, потенциалът на Decentraland за експоненциален растеж я прави силен претендент за генериране на голяма възвръщаемост това лято. 

Какво представлява The Sandbox (SAND)? 

Подобно на Decentraland, The Sandbox (SAND) е платформа за игри в метавселена, която позволява на потребителите да създават гейминг преживявания. Съчетавайки генерираното от потребителите съдържание с блокчейн технология, The Sandbox създава децентрализирана екосистема за игри, в която играчите могат да печелят награди. 

В последните новини за The Sandbox общността вече се готви да отключи милиони токени на стойност $134 милиона. Цената на The Sandbox скочи преди това отключване на токени, насрочено за 13 август. Всъщност криптовалутата The Sandbox сега се търгува на цена от $0.4074, като за последните 24 часа спадна с 0.3%. 

Освен това, с нейните пълзящи средни и технически индикатори в зелено, много пазарни анализатори остават бичи настроени за The Sandbox. Освен това те прогнозират ценова точка от $0.54 за SAND токен до декември 2023 г. 

Pomerdoge (POMD): бъдеща доминираща крипто сила 

Pomerdoge (POMD) внася свежа перспектива в света на криптовалутите със своята концепция за игри от типа Play-to-Earn (P2E). Тя позволява на играчите да печелят крипто награди, докато участват в състезателен геймплей. По този начин Pomerdoge навлиза в доходоносния пазар на блокчейн игри, който се очаква да нарасне до $65.7 милиарда до 2027 г. 

Арената на Pomerdoge е епицентър на вълнуващи състезания и приятелство в рамките на екосистемата за игри на Pomerdoge. Тук собствениците на Pomer могат да поставят персонализираните си герои един срещу друг в двубои с победител. 

Затова всяка битка носи обещание за награди. Не само това, Pomerdoge ще представи дългоочакваната NFT колекция, включваща 7,777 уникални незаменяеми токени. Всяко NFT в тази колекция ще може да бъде закупенo с помощта на POMD tokeni. 

Понастоящем стойността на местния токен POMD е само $0.007. Но имайте предвид, че това е цена за предварителна продажба във Фаза 1. Когато тя набере скорост, тази цена ще изчезне. Всъщност някои експерти дори прогнозират 17-кратен скок преди края на предварителната продажба. 

Тези, които закупят токени сега, могат да участват и в седмични подаръци на обща стойност $150,000 – затова се регистрирайте за предварителната продажба на POMD по-долу. 

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.