Home

Биткойн кит посочи уникална възможност в този BTC форк

12.08.2023 12:05 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн кит посочи уникална възможност в този BTC форк

В крипто средите вижданията и действията на китовете имат значителна тежест и предизвикват реакция. По този начин Биткойн китовете първи идентифицират перспективни проекти и често оформят пазарните тенденции и настроенията на инвеститорите.

Влиятелен Биткойн кит привлече вниманието, като изтъкна уникалната възможност, представена от Bitcoin Spark, форк на BTC. Този форк, с отличителни характеристики и обещаващ потенциал, предлага рядък шанс за просперитет.

Кои са Биткойн китовете?

Крипто китовете са физически или юридически лица, които притежават значителни количества Биткойн, често в размери, позволяващи им да влияят на пазарните цени и тенденции. Тези китове са натрупали значителни портфейли от дигитални активи, което ги прави едни от най-големите заинтересовани страни в екосистемата на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Китовете оказват съществено влияние върху пазара поради способността си да извършват големи сделки, които могат да доведат до колебания в цените на BTC. Техните решения за покупка или продажба могат да предизвикат вълни от покупки или продажби от страна на други търговци, което води до ценови движения, отразяващи се на целия пазар. Поради влиянието им действията им се следят отблизо от крипто общността, тъй като те могат да предоставят информация за пазарните настроения и потенциалните бъдещи тенденции.

Какво представлява форк на Биткойн?

Биткойн форк се отнася до промяна или пълно разминаване в софтуерния протокол на Биткойн блокчейна. Хард форкът създава две отделни версии на блокчейна, всяка от които следва различни правила и протоколи. Форкът обикновено разделя блокчейна на два отделни, които се развиват независимо.

Софт форкът включва обратно съвместима промяна в протокола, но новите правила, въведени от форка, все още са съвместими със съществуващите възли в мрежата. Възлите, които не са преминали към новите правила, все още могат да валидират транзакции в новата верига. Софт форковете обикновено водят до временно разделяне на веригата, докато по-голямата част от възлите не приемат новите правила и не продължи само една верига.

Форковете на Биткойн могат да възникнат по различни причини, включително надграждане, спорове за управление или разногласия в общността. BCH и BTCS са примери за хард форк.

Цена на BTC

Криптовалутата пионер, Биткойн (BTC), се възстановява добре, след като идеята за спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) получи интерес от гиганти от Уолстрийт, което може да означава масово приемане. Вследствие на това цената на BTC преодоля бариерата от $30,000, подкрепена от финтех компаниите.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark разгръща надеждна блокчейн технология за доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP) която съчетава най-доброто от консенсусните механизми за доказателство за залог и работа (PoS и PoW).

BTC се бореше с бавните и скъпи процеси, които измъчваха PoW механизма на мрежата. Процесите му също така са закостенели, а навлизането в добива на Биткойн е запазена територия на малцина, което застрашава децентрализацията.

Приложението на Bitcoin Spark разгръща софтуерна платформа за различни аспекти на мрежата на Bitcoin Spark. То предлага на потребителите лесен за използване интерфейс за взаимодействие с мрежата, дейности по добив и достъп до нейните функции. 

В рамките на приложението Bitcoin Spark потребителите могат да се включат в процеса на добив след стартирането му. Добивът включва предоставяне на изчислителна мощност на мрежата за потвърждаване на транзакции и защита на блокчейна. Миньорите се възнаграждават за своя принос с Bitcoin Spark (BTCS) токени. Приложението Bitcoin Spark рационализира процеса на добив, като го прави по-достъпен, така че всеки да може да добива.

Приложението позволява на потребителите да “отдават под наем” изчислителната мощност на своето устройство на тези, които се нуждаят от нея за изчислителни задачи, като например сървъри или видео кодиране. Това споделяне на изчислителна мощност допринася за изчислителните възможности на мрежата и може да бъде източник на приходи за потребителите. Приложението Bitcoin Spark функционира и като портфейл за съхраняване и управление на BTCS и други поддържани криптовалути

Представете си, че можете да си купите Биткойн, когато той е бил само $1. Според влиятелният Биткойн кит, Bitcoin Spark вероятно ще бъде 100 пъти по-скъп при стартирането си, тъй като входната цена от $1.50 ще се покачи, възнаграждавайки ранните инвеститори с огромна възвръщаемост. Освен това 20%-те бонуси, които ентусиастите ще получат при закупуване на токени от първата фаза на ICO-то на проекта ще бъдат намалени през следващите фази. 

За повече информация относно Bitcoin Spark:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.