Home

Пропуснахте възхода на Pepe и Shiba Inu? Everlodge е тук

11.08.2023 10:20 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пропуснахте възхода на Pepe и Shiba Inu? Everlodge е тук

Скокът на меме монетите през второто тримесечие беше глътка свеж въздух за крипто пазара. Pepe попадна в заглавията на вестниците, след като бързо се превърна в една от най-големите меме монети, а Shiba Inu се покачи. Въпреки това, както Pepe, така и Shiba Inu се намират в низходяща спирала. 

Стойността на Pepe започна да намалява, а усилията за изгаряне на Shiba Inu не дават резултат. В резултат на това експертите смятат, че може да се окаже твърде късно за печалба от двата проекта. 

Everlodge обаче привлече вниманието на експертите. С революционния си потенциал анализаторите смятат, че Everlodge може бързо да се превърне в топ проект, когато започне предварителната му продажба. 

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Everlodge може да предложи по-висока възвръщаемост от меме монетите

Everlodge е първият в света блокчейн пазар за имоти. Използвайки Everlodge, инвеститорите ще имат възможност да купуват частична собственост върху хотели, луксозни вили и ваканционни жилища. 

Тъй като пазарът на ваканционни имоти се увеличава с 4.6% годишно, Everlodge може да се окаже огромна възможност за новите инвеститори. В днешно време много участници често са принудени да се откажат от ваканционните имоти, поради високите цени. Фракционната собственост обаче ще намали бариерите за навлизане.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


За да се закупи фракция, ваканционният имот първо се регистрира като незаменяем токен (NFT). След това инвеститорите могат да закупят части от NFT-то, които представляват процент от имота. Например имот на стойност $2 милиона може да бъде продаден на 10 части на стойност $200,000.  

Този процес е значително по-рационализиран от традиционните, а всички данни се съхраняват в блокчейн, за да се предотвратят ненужни затруднения. 

Инвеститорите, които закупят токени на Everlodge по време на предварителната му продажба, ще се възползват от няколко увеличения на цената. Тези увеличения са гарантирани от динамичния модел на ценообразуване на Everlodge, който ще гарантира, че родния токен, ELDG, ще се покачва по време на всяка фаза от предварителната му продажба. 

Предварителната продажба на Everlodge ще започне от $0.01 за токен. Предвижда се токените да се увеличат с поне 280%, което, наред с редица награди, направи Everlodge безсмислена. 

Тези награди включват възможности за стейкинг, отстъпки в цялата екосистема на Everlodge и безплатни нощувки в хотели и вили в рамките на екосистемата на Everlodge за инвеститорите, които се присъединят към клуба за награди на проектите. 

Тези престои могат да се продават чрез платформи на трети страни за пасивен доход или да се ползват като безплатна почивка. 

Изгарянето на токените на Shiba Inu не успява да повлияе на стойността на SHIB 

Стойността на Shiba Inu се е увеличила с 18% през последните 30 дни. Това увеличение е предизвикано от положителна пазарна тенденция, като Shiba Inu се превърна в една от най-добре представящите се меме монети.

Въпреки че темповете на изгаряне на Shiba Inu се увеличиха с над 100%, много инвеститори смятат, че трябва да бъдат изгорени повече токени, за да се повлияе на стойността на Shiba Inu. Това поставя по-голямо изискване към общността на Shiba Inu да изгаря своите токени.

Въпреки това общността продължава да е отдадена на изгарянето на токени. Тъй като Shibarium ще бъде пуснат през 2023 г., членовете на общността и експертите смятат, че Shiba Inu ще се сплоти. Поради това тези в обращение след изгарянето могат да достигнат нови върхове.  

Стойността на Pepe се срива, тъй като търговската активност спада

Въпреки че много инвеститори вярваха, че Pepe може да се превърне в следващата голям меме монета, мнозина започват да се съмняват в тази прогноза. През изминалата седмица дневният обем на търговия на Pepe спадна от $135 милиона на $73 милиона, като на 29 юли Pepe достигна месечно дъно на търговия от $41,457. 

Този спад в търговската активност доведе до намаляване на стойността на Pepe. През последните 24 часа стойността на Pepe се понижи с 1.2%. Сега монетата се търгува на цена от $0.000001222. Без признаци на увеличение, експертите смятат, че стойността на Pepe вероятно ще продължи да спада през август. В резултат на това Everlodge изглежда като значително по-добра инвестиция. 

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.