Home

Предварителната продажба на VC Spectra се покачва, събуждайки интереса на инвестиралите в Bitcoin (BTC) и Chainlink (LINK)

13.08.2023 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на VC Spectra се покачва, събуждайки интереса на инвестиралите в Bitcoin (BTC) и Chainlink (LINK)

Биткойн (BTC) падна под нивото си на съпротива, което доведе до спад в настроенията на инвеститорите, а Chainlink (LINK) остава във фаза на консолидация. 

Докато цената на Биткойн (BTC) и Chainlink (LINK) прави пауза, предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) продължава да поддържа инерцията си на растеж. Платформата набра $2.4 милиона в своята частна/сийд продажба, а инвеститорите проявяват интерес към придобиването на SPCT токени по време на втори етап на публичната предварителна продажба.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) поставя впечатляващи рекорди в предварителната продажба

VC Spectra (SPCT) е авангарден децентрализиран хедж фонд с усъвършенствана технология за постигане на финансов растеж. Платформата предлага на инвеститорите ексклузивен достъп до диверсифицирани портфейли, ICO-та и блокчейн предприятия на ранен етап.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


VC Spectra (SPCT) използва изкуствен интелект, стратегии за търговия и строги тестове, за да намери най-добрите инвестиционни възможности за максимална възвръщаемост при минимален риск. Освен това потребителите на VC Spectra (SPCT) се радват и на тримесечни дивиденти и обратни изкупувания.

Собственият токен на VC Spectra (SPCT) следва стандарта BRC-20 и работи върху защитения блокчейн на Биткойн. Потребителите на VC Spectra (SPCT) използват токена за обмен, децентрализирана търговия и управление на активи. 

VC Spectra (SPCT) се търгува на цена от $0.011 във втори етап на публичната си предварителна продажба, което отразява 37.5% увеличение спрямо цената му при първи етап от $0.008.

С наближаването на трети етап на VC Spectra (SPCT) инвеститорите с нетърпение очакват скок от 127.27%, когато цената се повиши до $0.025. Освен това инвестирането във VC Spectra (SPCT) сега гарантира 25% бонус върху всички депозити.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Движението на цената на Биткойн (BTC) е несигурно, тъй като тя не успява да покаже добър напредък

През второто тримесечие на 2023 г. Биткойн (BTC) отбеляза значителен бичи тренд, като цената му се повиши от $24,800 до $31,000. В момента обаче цената на Биткойн (BTC) се консолидира около нивото от $29,500.

Цената на Биткойн (BTC) на 9 август 2023 г. е $29,700, като обемът на търговията беше $18.864 милиарда. През последните 7 дни цената се покачи с 0.5%, а на месечната графика – с около 4%.

Спекулациите около одобряването на спот Биткойн ETF са основната движеща сила зад първоначалния скок. Ако това развитие се материализира, то ще отприщи вълна от парични средства на конвенционалните инвеститори на пазара на Биткойн (BTC).

Неяснотата около приемането на ETF обаче доведе до колебания при Биткойн (BTC). Нещо повече, анализаторите наблюдават меча дивергенция на седмичната графика, което показва, че BTC може да претърпи по-нататъшен спад, преди да възобнови възходящото си движение.

Анализаторите също така предполагат, че ниската волатилност на Биткойн (BTC) може да показва потенциално значително движение на цената през следващите месеци. Въпреки това посоката е несигурна, въпреки потенциала за значително движение на цената.

Chainlink (LINK): Ще излезе ли цената от стагнацията?

Напоследък цената на Chainlink (LINK) се търгува в тесен диапазон, което води до намален инвеститорски интерес. Въпреки това, на 9 август 2023 г. цената e $7.46, с 24-часово увеличение от 1.53%, което показва търговия в диапазон. На седмичната графика Chainlink (LINK) показва спад от 1.4%. 

Макроикономическите фактори като инфлацията, регулаторните закони и настроенията на инвеститорите са основно отговорни за неотдавнашното ценово действие на Chainlink (LINK). На 4 август 2023 г. популярната платформа Lookonchain заяви в публикация, че подозрителен Multichain адрес продава LINK, CRV, WOO и YFI.

Съответно подозрителният адрес е депозирал 338,941 LINK (на стойност $2.4 милиона) в Binance и е продал 149,110 LINK за 561 ETH (на стойност $1.03 милиона). Движението на китовете може да има колосален ефект върху движението на цената на Chainlink (LINK).

Анализаторите прогнозират, че Chainlink (LINK) може да излезе от фазата на консолидация и да достигне $10.85 до края на 2023 г. Те обаче посочват също, че прогнозата за цената на Chainlink (LINK) при най-мечи сценарий ще бъде $5.77 до края на 2023 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.