Home

Етериум: Инвеститорите могат да очакват бум на пазара според Glassnode

05.08.2023 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Инвеститорите могат да очакват бум на пазара според Glassnode

Съоснователите на платформата за крипто анализ Glassnode са оптимистично настроени за Етериум (ETH) и неговия потенциал за растеж.

Според Ян Хапел и Ян Алеман, които споделиха своите прозрения чрез акаунта Negentropic в Twitter, Етериум може би е на път да излезе от многомесечния си низходящ тренд спрямо Биткойн (ETH/BTC).

Те очакват потенциален възходящ тренд за Етериум след краткосрочен спад, предполагайки, че ETH може да надмине BTC в средносрочен план.

Анализаторите смятат, че Етериум има значителен потенциал, като го определят като “тиктакаща бомба” с краткосрочни слабости, но с обещаващи възможности в средносрочен план.

Въз основа на търговската двойка ETH/BTC преместването на фокуса от BTC към алткойните може да е от полза. Докато BTC може да изпита кратък блясък, ETH се подготвя за забележително рали.

Преглеждайки графиката на анализаторите, изглежда, че двойката може да тества подкрепата около 0.06 BTC ($1,742), преди да пробие и да се покачи към 0.07 BTC ($2,032). Към момента на писане на статията търговският курс на ETH/BTC възлиза на 0.0629 BTC ($1,826).

Що се отнася до Биткойн, съоснователите на Glassnode твърдят, че BTC може да претърпи по-нататъшни отдръпвания поради силата на индекса на щатския долар (DXY). Въпреки това те смятат, че както Биткойн, така и алткойните могат да възвърнат бичия си импулс, след като DXY си поеме дъх.

Те предположиха, че пазарът е проявил интерес към BTC под $29,000 и че за изтласкване нагоре може да е необходима ликвидност в диапазона от средата на $28,000, освен ако не се появи катализатор. Препоръчително е да се купуват спадове и да се изчака DXY да се оттегли, преди да се обмислят значителни инвестиции в алткойни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Dogecoin е готов за ценови скок: Ключови индикатори сигнализират за бичи пробив

Според известен крипто трейдър ключови индикатори сочат, че Dogecoin (DOGE) може да бъде подготвен за ценови скок.

28.09.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Почти всички airdrop токени се сриват малко след старта им

Неотдавнашен анализ на KeyRock разкрива, че близо 89% от токените, разпространени чрез airdrop събития губят стойност в рамките на 90 дни, като Етериум и Solana демонстрират по-добра устойчивост в сравнение с други мрежи.

28.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Китай може да е ключа към следващия скок за Биткойн

През последните осем години цената на Биткойн демонстрира постоянна положителна корелация с баланса на Китайската народна банка (PBOC).

28.09.2024 8:40 1мин. четене Alexander Zdravkov

Китовете трупат огромни количества XRP на фона на пазарния ръст

Напоследък крипто пазарът е във възход, като инвеститорите в XRP също очакват значително увеличение на цената.

28.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.