Home

Инвеститорите се насочват от Avalanche и Compound към VC Spectra: Мъдър ход от страна на инвеститорите

02.08.2023 15:02 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите се насочват от Avalanche и Compound към VC Spectra: Мъдър ход от страна на инвеститорите

Мнозина инвеститори възприеха потенциала на VC Spectra (SPCT) да надмине конкуренти като Avalanche (AVAX) и Compound (COMP).

Този скрит скъпоценен камък набра над $2.4 милиона в частна предварителна продажба и изуми крипто ентусиастите с революционните си функции и изключителната си полезност в реалния свят. 

Освен това ранните притежатели на VC Spectra (SPCT) очакват огромни награди още преди официалното пускане на пазара.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Avalanche (AVAX) се сблъсква с негативна тенденция

Към момента на изготвяне на статията Avalanche (AVAX) се търгува за $12.6, което отразява 3% загуба през последните 7 дни. Avalanche (AVAX) се търгува под диапазона от $13.5 през последните десет дни, поради което анализаторите смятат, че притежателите на Avalanche (AVAX) могат да очакват мечи тренд в предстоящото представяне на AVAX.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Докато мечките на Avalanche (AVAX) предвиждат спад на цената към $12 през следващите две седмици, биковете са убедени, че Avalanche скоро ще успее да консолидира стойностите си и да премине прага от $14. Този оптимизъм се основава на сериозните случаи на използване на токена и на бързия растеж на Avalanche (AVAX) в множество DeFi сектори. 

Освен това Фондация Avalanche наскоро обяви решението си да закупи токенизирани активи на стойност $50 милиона, издадени в блокчейна на Avalanche (AVAX).  

Compound (COMP) мечките прогнозират внезапни движения надолу

Към момента на изготвяне на статията цената на Compound (COMP) е около $64, като е спаднала с приблизително 7% през последните 24 часа. Биковете на Compound (COMP) очакват продължаване на ралито след триумфа на Ripple над SEC и смятат, че Compound (COMP) ще надхвърли прага от $82 до средата на август. 

Повишената активност на китовете на Compound (COMP) и усъвършенстваните мерки за сигурност на токена са някои от другите фактори, които стоят зад този положителен възглед.

От друга страна, някои анализатори тълкуват неотдавнашните спадове на токена под $70 като индикатор, че Compound (COMP) може да навлезе във внезапен низходящ тренд. Мечките на Compound (COMP) смятат, че токена скоро ще започне да губи неотдавнашната си инерция и ще спадне към $65 през следващите две седмици. Тази негативна перспектива се основава на схващането, че Compound (COMP) е зле подготвен да се конкурира с по-надеждни и иновативни крипто платформи.

VC Spectra (SPCT) е на път да изпревари своите конкуренти чрез полезност и иновации в реалния живот

VC Spectra (SPCT) е управляван от общността децентрализиран хедж фонд, който предлага най-доходоносните инвестиционни възможности в текущи блокчейн проекти и технологични стартъпи. Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да изследват широк спектър от токени и пазарни ниши и да получават тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от печалбите на своите инвестиции.

Освен това VC Spectra (SPCT) разполага с невероятни AI системи за търговия, които позволяват на потребителите да идентифицират пазарните тенденции и да диверсифицират портфейлите си с жизнеспособни проекти, които носят оптимални печалби при минимални рискове.

Освен това дефлационният токен VC Spectra (SPCT) предоставя множество атрактивни предимства, като например изключителен достъп до отстъпки преди ICO-то и право на глас за бъдещи инвестиции. 

В момента VC Spectra (SPCT) е на втори етап от публичната предварителна продажба, като се продава за $0.011. 

Инвеститорите получават 25% бонус върху всички депозити и фантастични 127.27% печалби, когато VC Spectra (SPCT) нарасне до $0.025 на следващия етап на предварителната продажба.

Ранните привърженици на VC Spectra (SPCT) обаче ще получат цели 627% печалба, когато токенът достигне целевата стойност от $0.080 на предварителната продажба, което ще представлява впечатляващ 900% скок спрямо първоначалната цена от $0.008. Експертите са убедени, че VC Spectra (SPCT) има потенциала да остави Avalanche (AVAX) и Compound (COMP) далеч зад себе си в крипто надпреварата, така че обмислете хубаво дали да не инвестирате още днес!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

10 – Протоколи от втори слой на Етериум – какво трябва да знаете?

10 – Етериум се превърна в популярна платформа за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори, но е изправена пред значителни предизвикателства, свързани с мащабируемостта. 24 Високите такси за транзакции и бавното време за обработка затрудняват работата на потребителите, поради което протоколите от втори слой са от съществено значение за бъдещето на мрежата. Тези решения позволяват […]

27.09.2024 17:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.