Home

Цената на Solana спада: Нови възможности за Tradecurve?

24.07.2023 12:53 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Solana спада: Нови възможности за Tradecurve?

Стойността на Solana (SOL) се повиши след като съдебното дело срещу Ripple установи, че XRP не е ценна книга.

Решението може да повлияе на Solana, тъй като проектът наскоро беше класифициран като ценна книга от Комисията по ценните книжа и борсите.

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve<<

Solana поскъпва с 33% след решението на SEC

Цената на Solana се повиши с 33,31% към 14 юли. По време на това покачване Solana достигна най-високата си стойност от ноември 2023 г. насам. В резултат на това обемът на търговията се увеличи с 372.6% и достигна $2.6 милиарда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


През юни стойността на Solana се срина до най-ниското ниво от $14.49. Според мнозина след като SEC категоризира Solana като ценна книга, това забави растежа на екосистемата. 

Това от своя страна накара Solana да изостане от конкурентите си и така да намали цената си. Последната актуализация на съдебното дело обаче предполага, че Solana може да се бори срещу твърденията на SEC. 

Към момента на писане на статията Solana се търгуваше на цена от $24,40. Стойността на монетата все още е с около 87% по-висока от средата на юни и сега експертите смятат, че Solana може да достигне $30. 

Според докладите на Solana екосистемата на проекта е нараснала с 63% през първото тримесечие. След като неотдавна достигна най-високия си дневен обем на търговия през 2023 г., експертите смятат, че растежът на Solana през третото тримесечие може да бъде още по-висок. В резултат на това много инвеститори купуват Solana с цел да увеличат размера на портфейлите. 

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve<<

Ще успее ли Tradecurve да се справи със Solana?

След като вече увеличи цената си с 80% по време на предварителната продажба, Tradecurve ще надмине Solana.Tradecurve преодолява пропастта между децентрализираните и централизираните финанси със своята хибридна борса. 

Тази борса може да бъде решение на много от проблемите в DeFi пространството. Повечето платформи в момента страдат от няколко недостатъка. На първо място, централизираните борси са податливи на регулиране. Неотдавнашните съдебни дела срещу Binance и Coinbase показаха, че нито една платформа не е недосегаема. Това накара много инвеститори да потърсят децентрализирани алтернативи. 

Освен това доверието в борсите спада. През изминалата година две големи борси се сринаха и имаше няколко доклада за злоупотреба със средства на инвеститорите. Това породи недоверие сред притежателите, които предпочитат да запазят контрола върху активите си. 

Като децентрализирана платформа инвеститорите могат да търгуват анонимно. Също така Tradecurve ще бъде съвместима с портфейли за самостоятелно попечителство, така че потребителите винаги ще запазят контрола върху средствата си. За да създадат акаунт, инвеститорите ще трябва само да въведат имейл. След това те могат да търгуват с активи, като депозират криптовалути и да “разкачат” портфейлите си, след като приключат.

Експертите смятат, че Tradecurve има огромен потенциал в цялото DeFi пространство. Стойността на токена на платформата, TCRV, ще се увеличи 50 пъти спрямо началната ѝ цена. В резултат на това някои нарекоха Tradecurve новото ICO, което може да постигне успеха на предварителната продажба (ICO) на Binance.

Притежателите на TCRV токена имат предимства в цялата екосистема на Tradecurve. Те включват надграждане на акаунти, бонуси за стейкинг и отстъпки за абонамент. Самите отстъпки ще бъдат огромен фактор за продажба, като абонаментите за услугите за търговия, при която може да копирате движенията на успешни търговци и AI ботове вече са много търсени. В резултат на това текущата цена на Tradecurve от $0.018 се смята за изключително изгодна. 

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

10 – Протоколи от втори слой на Етериум – какво трябва да знаете?

10 – Етериум се превърна в популярна платформа за децентрализирани приложения (dApps) и смарт договори, но е изправена пред значителни предизвикателства, свързани с мащабируемостта. 24 Високите такси за транзакции и бавното време за обработка затрудняват работата на потребителите, поради което протоколите от втори слой са от съществено значение за бъдещето на мрежата. Тези решения позволяват […]

27.09.2024 17:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.