НАЧАЛО Алткойни

Голяма разпродажба при алткойните на хоризонта – ще се задържи ли Етериум?

24.07.2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голяма разпродажба при алткойните на хоризонта – ще се задържи ли Етериум?

Авторитетен крипто аналитик предположи, че на хоризонта може да се зададе значителна алткойн разпродажба.

Анализаторът смятат, че в момента алткойните показват признаци, че са готови за устойчиво корективно движение. Лицето обаче подчерта също, че Етериум (ETH), водещата платформа за смарт договори, може да не бъде толкова засегнат и потенциално да остане стабилен.

Според крипто аналитикът Binance Coin (BNB), родният токен на крипто борсата Binance, заемащ пето място сред дигиталните активи, може да бъде индикатор за това, което предстои за цялостния алткойн пазар.

Ако BNB не успее да запази нивото на пазарната си капитализация от $30 милиарда след пробива на дългосрочната трендлиния, датираща от 2017 г., монетата може да претърпи дълбока корекция и да навлезе в рискова територия.

Въпреки че анализаторът е предпазлив относно бъдещето на алткойните, лицето отбеляза, че моделът на цената на Етериум се откроява положително. В продължение на повече от година Етериум формира възходящ триъгълник, който се характеризира с плосък диапазон на съпротива и възходящи дъна.

Този бичи модел предполага възможност за отскок на цената нагоре. Анализаторът подчерта още, че техническите модели са свързани с несигурност и те само анализират наличните данни.

Към момента на изготвяне на статията ETH се търгува на цена от $1,872 след спад от 3% на седмичната графика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Етериум от 2024 до 2025 година

Докато по-широкият пазар започва да набира бичи импулс, Етериум (ETH), най-големият алткойн, показва признаци на възходяща ценова промяна.

17.05.2024 13:30 2 мин. четене

Пазарът на NFT се срива – почти всички токени са безполезни

Някога процъфтяващият NFT азар, където дигиталното изкуство и колекционерските предмети се продаваха за милиони, сега прилича на изоставен дигитален базар.

17.05.2024 11:00 2 мин. четене

Бум на новите крипто токени – над 1 милион създадени през последния месец

Пазарът на криптовалути стана свидетел на безпрецедентен скок в създаването на токени, като над един милион нови токени се появиха само за месец.

17.05.2024 9:30 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Solana (SOL) под $200?

Биткойн и Етериум, със своите големи пазарни капитализации и забележително историческо представяне, естествено привличат по-голямата част от вниманието на пазара на криптовалути. Тези два дигитални актива са най-широко признатите сред инвеститорите.

17.05.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.