Home

Топ алткойни за купуване с цел големи печалби – Polygon, Solana, Tradecurve

20.07.2023 10:30 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ алткойни за купуване с цел големи печалби – Polygon, Solana, Tradecurve

Бурното представяне на криптовалутите доведе до скок на стойността на много алткойни. Тази повишена атрактивност на пазара проправи пътя за много нови инвеститори.

За тези, които търсят най-добрите алткойни, които могат да увеличат максимално печалбите, Polygon (MATIC), Solana (SOL) и Tradecruve (TCRV) може да са най-добрите опции. Днес ще ви разкрием защо.

Обобщение

  • Polygon повиши стойността си с 18.2% през предходния месец
  • През изминалата седмица Solana е поскъпнала с 16.3%
  • Tradecurve може да се повиши с 40%, тъй като навлиза в пети етап на предварителната си продажба

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve<<

Прогноза за цената на Polygon

Миналия месец Polygon Labs представи Polygon 2.0. Този нов дизайн ще осигури неограничена мащабируемост и обединена ликвидност. Освен това Polygon Labs обяви, че ще има нов главен изпълнителен директор. Марк Бойрон поема поста, а Райън Уат ще напусне.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Цената на Polygon (MATIC) беше повлияна положително, тъй като криптовалутата се търгува за $0.756402 към 13 юли 2023 г. През последния месец MATIC поскъпна с общо 18.2%, а през последната седмица – с 14.9%.

Според прогнозата за цената на Polygon, направена от експерти, тя може да нарасне до $1.20 до началото на 2024 г., което я прави солиден алткойн за максимални печалби.

Ценово представяне на Solana

Solana (SOL) се търгуваше на цена от $22.52 на 13 юли 2023 г. През изминалия месец криптовалутата повиши стойността си с 48.3%. Само през изминалата седмица цената на Solana се повиши с 16.3%. Това маркира бичи перспективи за алткойна.

Докато някои са песимистично настроени за бъдещето на токена и прогнозират, че цената на SOL може да падне под $20, биковете прогнозират, че цената на Solana може да се покачи до $38.22 до началото на 2024 г. Любопитните към диверсификацията ще искат да разгледат Solana поради нейния потенциал да максимизира печалбите им.

Tradecurve ще скочи с 40% през юли

Наред с Polygon и Solana, друг алткойн, който привлече голямо внимание, е Tradecurve.

Tradecurve е новаторска хибридна платформа за търговия, която позволява на потребителите да влизат в широк спектър от пазари. Те могат да търгуват с всякакви деривати, наред с криптовалутите, от една сметка. Това е първата платформа, която предлага търговия с множество активи без изисквания за KYC. Потребителите могат да използват криптовалути като обезпечение.

Притежателите на токени също така получават множество предимства и бонуси. Тези, които търсят пасивен доход, могат да стейкнат TCRV и да получат отстъпки или да участват в процесите на управление. Екипът вече е набрал над $3 милиона, а платформата е надхвърлила бройката от 14,000 потребители.

TCRV се продава на цена от $0.018 по време на предварителната продажба от четвърти етап. От стартирането стойността на токена се е повишила с 80%. Анализаторите смятат, че може да скочи с 40% през юли, когато навлезе в пети етап. Има и спекулации, че може да се покачи 100 пъти, когато стартира.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Тази AI платформа се бори с квантовите предизвикателства в блокчейна; ето защо експертите на Solana смятат, че тя може да бъде важна

IntelMarkets се справя с квантовата заплаха за блокчейн със своя протокол Route X21, печелейки популярност сред инвеститорите със своите иновативни, устойчиви на квантово въздействие решения.

27.09.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.