Home

Защо Биткойн може да се изстреля, Chainlink да удари $10, а Tradecurve може да се покачи 50 пъти ?

07.07.2023 11:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Биткойн може да се изстреля, Chainlink да удари $10, а Tradecurve може да се покачи 50 пъти ?

В тази статия ще обсъдим три различни криптовалути, които имат потенциала да отчетат голямо увеличение на стойността през следващите месеци.

Биткойн (BTC) се увеличи с над 20% през последната седмица, Chainlink (LINK) наблюдава нивото от $10, а Tradecurve (TCV) е на път да предизвика промени на финансовите пазари със своята хибридна платформа за търговия.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Биткойн (BTC) може да пробие

Неотдавнашният ход на Blackrock, най-големият мениджър на активи в света, да подаде заявление за Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) е важен етап в крипто пространството. Това показва значителен вот на доверие от страна на видна финансова институция в сферата на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Стартирането на Биткойн ETF от най-големия мениджър на активи в света ще отвори нови пътища за масово приемане на криптовалутата, като Биткойн (BTC) ще се превърне във валиден клас активи за институционалните инвеститори.

Цената на Биткойн (BTC) вече се повиши от $24,900 до над $31,000 в рамките на две седмици. Пазарните анализатори тълкуват това като потенциално начало на нов бичи пазар, въпреки че отбелязват, че Биткойн (BTC) ще трябва първо да преодолее нивото на съпротива от $31,000.

Понастоящем Биткойн (BTC) се движи бичи, като няма признаци за прибиране на печалби от страна на търговците. Това показва, че настоящата инерция вероятно ще продължи, с потенциален пробив до нови исторически върхове в близко бъдеще.

Chainlink (LINK) ще достигне $10

Chainlink (LINK) в момента се търгува на ниво от $6.47, след като отскочи от нивото от $5 през последните две седмици. Но това е само началото на това, което може да се окаже масивен пробив за проекта Chainlink (LINK).

През последната година Chainlink (LINK) се движи в рамките на $5 и $10, така че ако излезе от този диапазон, потенциалното повишение може да бъде голямо. 

Анализаторите смятат, че Chainlink (LINK) вероятно ще достигне $40, ако пробие, но по-консервативна оценка от $20 все още е постижима в краткосрочен план за Chainlink (LINK).

Ключовият фактор за тези бичи настроения е внезапното увеличаване на броя на партньорствата, които Chainlink (LINK) сключи през последните няколко месеца. Например Swift вече използва Chainlink (LINK) за свързване на финансови блокчейни по целия свят.

Tradecurve може да се покачи 50 пъти тази година

Tradecurve е на път да промени финансовата индустрия със своята платформа за търговия с множество активи, предлагайки широка гама от търгуеми активи – включително криптовалути, акции, форекс и суровини – всички достъпни от една единствена анонимна сметка с глобален обхват.

За разлика от повечето платформи за търговия, Tradecurve заобикаля тромавите процеси по опознаване на клиентите (KYC), което я прави идеална платформа за сигурни и анонимни транзакции в множество класове активи. Създаването на профил в Tradecurve е доста просто. Само трябва да се регистрирате с имейл, да свържете крипто портфейл и да направите първоначален депозит.

Tradecurve също така дава приоритет на концепцията за самостоятелно попечителство, която често се пренебрегва при много борси. Това гарантира, че потребителите запазват контрола върху своите частни ключове и съответно върху активите си. Tradecurve планира да разшири своя набор от инструменти за търговия с добавянето на социална търговия, инструменти за търговия, задвижвани от изкуствен интелект, ливъридж до 500:1 и академия за търговия в рамките на метавселената.

Инвеститорите вече имат възможност да се присъединят към това обещаващо начинание, като закупят TCRV токени само за $0.018 всеки, по време на четвъртата фаза на предварителна продажба. Пазарните анализатори прогнозират, че стойността на токена потенциално може да нарасне до $1 при стартирането му, предлагайки на участниците в предварителната продажба възможността за зашеметяваща 5,000% възвръщаемост на инвестициите им само в рамките на една година.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Докато BNB гледа към $600, а търговците на Toncoin се подготвят за спад, дали FoxLetFun е меме монетата, която може да спечели 10Х повече от Floki?

Крипто пазарът е пълен с потенциални събития, които може да раздвижат сектора тази седмица, като Binance Coin (BNB) се подготвя да преодолее бариерата от $600, докато търговците на Toncoin (TON) се подготвят за възможен спад на цената.

25.09.2024 18:48 3мин. четене Kosta Gushterov

88% от притежателите на Биткойн са на печалба, тъй като BTC достигна над $62,000, кой алткойн може да се покачи следващия път?

Наскоро Фед обяви дългоочакваното понижение на лихвите, като изненада както инвеститорите на дребно, така и институционалните инвеститори, отказвайки се от прогнозираните 25 пункта и преминавайки директно към понижение от 50 пункта.

25.09.2024 16:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Супер свежият алткойн Cutoshi (CUTO), който олицетворява завета на Сатоши Накамото

Cutoshi поддържа основополагащите принципи на децентрализация и поверителност, вдъхновени от философията, която създаде Биткойн.

25.09.2024 13:03 3мин. четене Kosta Gushterov

Изчерпаха ли се политическите мемекойни? Pepe Unchained дава отговора

Политическите мемекойни, като TRUMP и MAGA, придобиха популярност през последните години, движени от политическата нестабилност в САЩ.

25.09.2024 12:24 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.