Home

Bybit въвежда автоматизирана търговия с подобрена функция

03.07.2023 21:30 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bybit въвежда автоматизирана търговия с подобрена функция

Bybit, крипто борса, разшири услугата си за "copy trading", търговия, при която потребителите може да копират движенията на успешни търговци, за да предложи на потребителите разнообразни възможности чрез автоматизирана търговия.

Платформата на Bybit, предлагаща този вид търговия вече предоставя на търговците достъп до основния терминал за деривати, като им осигурява широк набор от функции и инструменти на трети страни за управление на портфейла.

Благодарение на тази интеграция поръчките вече ще се появяват на терминала за деривати, като по този начин се елиминира необходимостта от отделен раздел за “copy trading“. Това рационализира процеса на копиране на сделки за последователите на сметката.

Като поддържат V3/V5 USDT Perpetual OpenAPI, майсторите трейдъри могат да извършват автоматизирани стратегии по-ефективно от всякога.

Съоснователят и главен изпълнителен директор на Bybit, Бен Джоу, изрази ентусиазма си от това значително подобрение на функцията за “copy trading“, заявявайки, че то демонстрира техния ангажимент да бъдат водещи в “copy trading” технологията и непрекъснато да я подобряват въз основа на нуждите на търговците.

Освен това интеграцията дава възможност на над 18,000 главни търговци в Bybit да свържат своите подсметки с инструменти за търговия на трети страни като 3Commas и Insilico Terminal чрез API.

Тези интеграции въвеждат усъвършенствани функции като условни поръчки, ограничителен стоп и TWAP (Time Weighted Average Price), които не бяха налични в предишните версии на copy trading платформата на Bybit.

Преди липсваха някои ключови интеграции, но сега платформата на Bybit позволява на главните търговци да свързват своите подсметки с други платформи за търговия чрез API.

И накрая, потребителите могат да се възползват от пазарните промени по всяко време с функцията за денонощно изпълнение на транзакциите на новата copy trading платформа. Освен това вече се поддържат едновременни транзакции, което увеличава както ефективността, така и потенциалните печалби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Cardano отправи критики към Етериум, опреличавайки мрежата на диктатура

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano (ADA) наскоро отправи сериозни критики към блокчейна на Етериум (ETH), който той описа като наподобяващ „диктатура“.

25.09.2024 15:30 1мин. четене Kosta Gushterov

MakerDAO преосмисля употребата на WBTC след ключова среща

Компанията Sky, известна по-рано като MakerDAO, преразгледа позицията си относно употребата на “обвит” Биткойн (WBTC) като обезпечение след важна среща с главния изпълнителен директор на BitGo Майк Белш.

25.09.2024 15:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Китай предлага най-големите стимули след пандемията – ще успеят ли да подпомогнат растежа?

Китайската централна банка въведе най-значителните си мерки за стимулиране на икономиката след пандемията, с които цели да съживи вялата икономика на страната и да я насочи обратно към поставената от правителството насока за икономически подем.

25.09.2024 13:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Binance достигна рекордните $100 трилиона

Binance постигна важен етап, като главният изпълнителен директор Ричард Тенг обяви, че борсата е надхвърлила поразителен обем на търговията от $100 трилиона.

25.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.