Home

Акциите на Coinbase (COIN) се движат нагоре, което показва, че проекти като Avorak имат потенциал за развитие

28.06.2023 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Акциите на Coinbase (COIN) се движат нагоре, което показва, че проекти като Avorak имат потенциал за развитие

Акциите на американската крипто борса Coinbase Global поскъпнаха с 8% успоредно с цялостното поскъпване на акциите.

Въпреки че това покачване на цените беше стимулирано от неотдавнашната възходяща тенденция на фондовия пазар, новините от Coinbase приписват покачването на анализатор, който посъветва Coinbase как може да обърне низходящата тенденция. 

Това образцово представяне очертава потенциала на Avorak AI и други подобни проекти да се разширят и да завладеят по-голям дял от пазара.

Запаси на Coinbase

Coinbase е централизирана борса, базирана в Сан Франциско, САЩ. Платформата се наложи в масовия сектор, тъй като хората продължават да се интересуват от криптовалутите и техния потенциал за растеж. 

Неотдавнашният подем на акциите ѝ се случи, след като анализаторът Саймън Клинч от Atlantic Equities посочи причините, които възпрепятстват поскъпването на акциите на Coinbase (COIN) и повиши оптимизма на инвеститорите. Акциите на Coinbase поскъпнаха с 8%, което послужи като ясна индикация за нарастващия пазарен потенциал на предприятията, работещи в сферата на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Саймън Клинч установи, че Coinbase полага усилия да повиши устойчивостта на своя бизнес модел спрямо волатилността на крипто пазара, като посочи за пример приходите от попечителство на Coinbase. 

Стабилната репутация на компанията ѝ позволява да държи криптовалути от името на корпоративни клиенти, което прави този поток от приходи по-стабилен от приходите от такси, начислявани при търговия с криптовалути. 

Тъй като приходите от такива източници продължават да нарастват, Клинч смята, че акциите на Coinbase имат по-голям потенциал за растеж. От Coinbase отбелязаха, че проекти като Avorak AI разполагат с обширно пространство, в което да се развиват.

Avorak AI (AVRK)

Avorak AI, усъвършенствано AI решение за търговия с криптовалути и блокчейн, привлича инвеститори от различни индустрии. Тъй като крипто пазарът продължава да узрява и да придобива по-широко разпространение, полезните решения, предоставяни от AI крипто проекти като Avorak AI, опростяват операциите и разбирането на сложното крипто пространство.

Avorak предоставя цялостни решения, които обслужват различни аспекти на крипто търговията. Avorak Trade Bot е многостранен инструмент, който се справя с почти всички процеси, свързани с инвестирането в криптовалути – от анализ на данни, прогнозиране на движението на цените, търговия с AI криптовалути, наблюдение на портфейли и др. 

Инструментът анализира исторически данни и следи пазарите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без почивка и умора, като гарантира, че елиминира човешките грешки и емоционалните инвестиции. Той събира данни и предоставя прозрения, включително прогнози за цените чрез функции като Coinbase news.

Avorak AI демонстрира пазарния си потенциал чрез необикновеното си ICO, в резултат на което AVRK поскъпна с 350% до $0.27 в осмата фаза. Ранните инвеститори в ICO се радват на най-високи бонуси и други привилегии като приоритетен стейкинг и достъп до бета версия.

Avorak AI представя и асистент за писане на текст, който използва предварително написана езикова банка, за да създава безпогрешен, качествен и неплагиатстван текст. 

Avorak Write идва в момент, когато съществуващите AI инструменти се борят с повтарящо, несвързано съдържание и плагиатство.

Avorak AI

Заключение

Неотдавнашното движение на акциите на Coinbase служи като положителна индикация за приемането на надеждни платформи и технологии. Настоящите тенденции на крипто пазара предполагат, че полезните решения като Avorak AI имат огромни възможности за разширяване и растеж в рамките на индустрията и извън нея.

За повече информация относно Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.