Home

ChatGPT направи тези 3 шокиращи прогнози за цените на Dogecoin, Tradecurve и Chiliz

28.06.2023 12:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT направи тези 3 шокиращи прогнози за цените на Dogecoin, Tradecurve и Chiliz

Тъй като крипто пазарът се развива, естествено е потребителите да търсят информация и ценови прогнози за някои от най-добре представящите се криптовалути и да видят с какво те се отличават от останалите. 

Поради тази причина попитаха ChatGPT, като поискахме от чатбота да прогнозира бъдещето на Dogecoin, Tradecurve и Chiliz въз основа на своята технология за прогнозен изкуствен интелект. Нека разгледаме всички резултати, за да може всеки инвеститор да вземе добре информирано решение за бъдещите си инвестиции.

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Бъдещето на Dogecoin според ChatGPT

Първо, ChatGPT бе попитан да разкаже всичко, което може да извлече за бъдещето на криптовалутата Dogecoin. Чатботът отбеляза, че е трудно да се предскаже бъдещето на монетата, тъй като е нестабилна, но отбеляза, че следните причини биха могли да допринесат за бъдещото ѝ поскъпване:

  • Общото състояние на крипто пазара
  • Приемането на Dogecoin от предприятия и физически лица
  • Постоянната подкрепа от страна на общността на Dogecoin
  • Продължаваща подкрепа от страна на Илон Мъск и други известни личности
  • Растежът на екосистемата Dogecoin

ChatGPT също така предостави две потенциални перспективи за стойността на Dogecoin, като според бичата прогноза тя ще достигне $1.74 до края на годината, а според мечата – ще се понижи до $0.35. 

Към 28 юни 2023 г. Dogecoin се търгува на стойност $0.065797. Когато разгледаме седмичното представяне на Dogecoin, най-ниската му точка беше около $0.061081, докато най-високата му точка беше на $0.068472. През последните седем дни Dogecoin отбеляза увеличение на стойността си със 7.1%.

Chiliz (CHZ) и ценова перспектива на токена въз основа на данни от ChatGPT

На въпроса за бъдещето на Chiliz ChatGPT отбеляза, че това също е волатилна криптовалута, но че има множество аспекти, които могат да повлияят положително на стойността ѝ, включително:

  • Цялостното състояние на крипто пазара.
  • Приемането на CHZ от спортни отбори и лиги
  • Пускането на нови функции и продукти от страна на Socios.com
  • Продължаващата подкрепа от страна на Лионел Меси и други известни личности

Коментирайки потенциалните ценови перспективи, ChatGPT отбеляза, че най-високата точка ще бъде при $1.40, докато най-ниската може да бъде на $0.20. 

Към 23 юни 2023 г. Chiliz се търгува на стойност $0.074821. През последните седем дни Chiliz видя най-ниската си точка на $0.065497, а най-високата си точка – на $0.078286. През изминалата седмица общото увеличение на цената на Chiliz беше 13.6%.

ChatGPT прогнозира, че Tradecurve може да скочи 100 пъти при стартирането си

Освен за Dogecoin и Chiliz, попитахме ChatGPT и за бъдещето на Tradecurve. Чатботът, управляван от изкуствен интелект отбеляза, че цената може да бъде нестабилна, тъй като това е нов проект, но изброи конкретни причини, поради които стойността му може да нарасне, включително:

  • Инерцията на етапа на предварителна продажба
  • Приемането на TCRV от предприятия и физически лица
  • Пускането на нови функции и продукти върху борсата Tradecurve
  • Продължаващата подкрепа на децентрализацията в блокчейн пространството

Като се има предвид това, бичата прогноза за TCRV до края на 2023 г. е на стойност $1.8. Tradecurve вече получи значително внимание от страна на инвеститори и търговци, а от четвърти етап на предварителната продажба 1 TCRV токен струва $0.018. Очаква се при началото на пети етап да настъпи покачване с около 40%, тъй като цената ще се покачи до $0.025. 

Борсата въвежда иновации в сравнение с централизираните аналози, като не изисква преминаване през процеси за опознаване на клиентите (KYC) и дава възможност на всеки, от всяка точка на света, за достъп до борсата. Потребителите могат просто да си направят сметка, да депозират криптовалута и да я използват като обезпечение, когато търгуват.

Освен това има и много иновативни функции, като управлявани от изкуствен интелект ботове за търговия, защита от отрицателен баланс, система за доказване на резервите (PoR) за повишаване на прозрачността и специална академия за търговия за начинаещи. 

Въз основа на настоящата динамика на предварителната продажба, при която на четвърти етап вече са продадени над 33,344,931 TCRV токена, и на факта, че потребителите могат да търгуват с криптовалути, както и с всякакви други деривати, TCRV е на път да покачи стойността си 100 пъти.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.