Home

Прогнози за цената на Етериум: Solana и Tradecurve налагат водещи пазарни тенденции

25.06.2023 12:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнози за цената на Етериум: Solana и Tradecurve налагат водещи пазарни тенденции

В последно време крипто пазарът беше волатилен, а преобладаващите настроения варираха от страх до алчност, тъй като лошите новини от SEC се трансформираха в щастлив пазар поради подаването на заявление от страна на Blackrock за Биткойн борсово търгуван фонд (EFT) и новините за забавяне на инфлацията в САЩ.

Тук имаме някои прогнози за цените на Етериум, а също така оценяваме растежа на Solana, въпреки неотдавнашнотo разграничаване на токена като стока. Tradecurve, хибридна платформа за търговия, изградена върху Етериум, върви от силна към по-сила.

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<

Прогнози за цената на Етериум

Етериум е поскъпнал с 15.9% през последните 7 дни и с над 72% през последната година, като в момента се търгува на цена от около $1,910.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Прогнозите за цената на Етериум варират в широки граници в зависимост от източника, времевата рамка и предположенията. Например, Changelly вижда Етериум като бичи, тъй като се търгува над 200-дневната SMA от $1,650.07. Те прогнозират цена от около $2,194 до края на 2023 г. и $3,126.96 до края на 2024 г. До 2030 г. те прогнозират бича цена от около $26,436.

Антъни Сасано прогнозира за Етериум, че цената на актива няма да се промени драстично през следващата година, но смята, че ако станем свидетели на DeFi лято, както през 2020 г., нещата могат да се променят значително.

Като се има предвид неотдавнашното затягане на регулациите на централизираните борси (CEX), е по-вероятно да се случи DeFi лято, отколкото не, въпреки че по-високите лихвени проценти от обикновените банки може да означават, че само DeFi Degens са готови да отидат във веригата за награди за стейкинг.

Solana побеждава пазара въпреки SEC

Макар че Solana се понижи с 54% през годината, тя се повиши с 12% през последната седмица.

Като една от валутите, които бяха включени в списъка с ценни книжа, Solana първоначално спадна в отговор на новината и ще бъде изключена от списъците с предлагани активи от Robinhood, заедно с Cardano. Въпреки това подаването на документи за ETF от Blackrock тласна монетата отново нагоре.

Solana показа устойчивост въпреки всичко това, както и прекъсванията на мрежата, а също и мечите новини, че NFT проекти се прехвърлят към други блокчейни. DeFi секторите и обемите на DEX също отбелязаха спад. Обемът на търговията с NFT на Solana също намаля, но стойността им остава стабилна.

Негативните настроения около Solana повлияха на репутацията на проекта, но броят на потребителите, стейкващи SOL, се увеличи до почти 3%, което предполага, че хората все още са предпазливи по отношение на лихвените проценти, предлагани от традиционните банки, или може би, че много от притежателите на Solana държат токените в дългосрочен план.

Tradecurve го прави отново

Цената на Tradecurve се е повиши с 20%, тъй като премина през трети етап на предварителната продажба, а с 33% от четвърти етап, който вече е продаден, токенът TCRV е на път да се повиши с още 38% до $0.025 съвсем скоро.

Tradecurve е прозрачна и сигурна платформа за търговия във веригата, която предлага яснота относно съхранението на средствата и структурата на таксите. С възможността да търгува със стоки, акции, форекс, опции, индекси, криптовалути и ETF-и, Tradecurve предоставя на потребителите разнообразно разпределение на портфейла.

Освен това от потребителите не се изисква да преминават през процеси за опознаване на клиентите (KYC), което предоставя свобода на потребителите, ограничени от специфичните за страната разпоредби, нещо, което става все по-важно след неотдавнашните действия на SEC.

В платформата са налични функции като алгоритмична търговия с изкуствен интелект и опции с висок ливъридж, както и функции за търговия, при която срещу абонамент можете да копирате движенията на опитни трейдъри.

Tradecurve планира да създаде академия за търговия в метавселената, в която потребителите да се учат от експерти в бранша, така че хора с всякакви нива на опит да могат да използват платформата и да печелят от нея. Това е важна стъпка за превръщането на DeFi в масова практика.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP се бори да реализира 10Х въпреки проблемите със SEC, но AI мощта на CYBRO може да го изстреля над XRP до 2025 г.

Продължаващата съдебна битка между Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) и Ripple Labs продължава да хвърля сянка върху бъдещето на XRP, родния токен на мрежата на Ripple.

06.10.2024 21:16 5мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за ценате на ADA: Cardano и неговият алткойн съперник се борят за 1,000Х скок до $6 до първото тримесечие на 2025 г.

Инвеститорите са развълнувани, тъй като се очаква Cardano ADA и ключов алткойн съперник да претърпят драматично покачване на стойността.

06.10.2024 15:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin се сблъсква с ценова слабост, но предпродажбата на DOGEN напредва – това ли е следващата 100x възможност ?

В момента Dogecoin изпитва затруднения на пазара, но друга криптовалута набира скорост.

06.10.2024 14:33 3мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира, че XRP ще достигне $1, а CYBRO – $10, независимо дали вярвате или не

Експерт направи смели прогнози, според които XRP ще достигне $1, а CYBRO ще се изстреля до $10.

06.10.2024 14:01 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.