Home

ChatGPT прогнозира, че стойността на Tradecurve, Биткойн и Solana ще нарасне до небесата

24.06.2023 12:10 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT прогнозира, че стойността на Tradecurve, Биткойн и Solana ще нарасне до небесата

Крипто инвеститорите винаги търсят токени, чиято стойност може да нарасне рязко. В тази статия ще разгледаме прогнозите, направени от ChatGPT, усъвършенстван AI чатбот, за три известни криптовалути: Биткойн, Solana и Tradecurve.

Нека разгледаме прозренията, предоставени от ChatGPT и защо този чатбот смята, че всички те могат да донесат на купувачите огромни печалби. 

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<

Биткойн (BTC): Първата криптовалута 

Биткойн, пионерът на криптовалутите, спечели значително внимание и приемане през годините. ChatGPT прогнозира, че стойността на Биткойн ще се покачи през следващите месеци. Няколко фактора допринасят за тази оптимистична перспектива. Ограниченото предлагане на Биткойн и все по-широкото му приемане от институционалните инвеститори са значими фактори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен това продължаващото развитие на блокчейн технологията и нарастващият интерес от страна на основните финансови институции осигуряват положителен фон за растежа на Биткойн.

Миналата седмица BlackRock, най-големият мениджър на активи в света, подаде заявление за първия в историята спот Биткойн ETF в САЩ. Тази новина предизвика рали за цената на Биткойн, която се покачи с 11.5%. ChatGPT също така посочи факта, че тази бича тенденция е продължила, тъй като към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена около $30,500 с пазарна капитализация от $593 милиарда, което представлява ръст от 7.60% през последните 24 часа. 

Въпреки че ChatGPT не може да прави конкретни прогнози, експертите са използвали предоставената от чатботът информация, за да прогнозират покачване до $35,000 до края на 2023 г. 

Solana (SOL): Биковете поемат контрола 

Напоследък блокчейн платформата Solana, известна със своята мащабируемост и скорост, отбеляза впечатляващ ръст. Само през последната седмица стойността на Solana скочи с 11.6%. ChatGPT изтъкна този растеж, поставяйки Solana като една от топ криптовалутите, които скоро ще експлодират. ChatGPT твърди, че Solana е желан инвестиционен избор заради ниските разходи за транзакции, бързото време за потвърждение и разширяващата се екосистема.

Според последните статистически данни на Artemis броят на новите договори, разгърнати в Solana, също се е увеличил от началото на годината досега. Това представлява значително разширяване и повишаване на активността в рамките на екосистемата на Solana, което показва нарастващата популярност на блокчейна Solana и използването му за създаване на различни dApps и смарт договори.

Стойността на Solana е около $17.15 при пазарна капитализация от $6.8 милиарда, което представлява увеличение от 5.18% за една нощ. Пазарните анализатори прогнозират, че Solana може скоро да се покачи до нивото си на съпротива от $18.72. 

Tradecurve (TCRV): Иновативна платформа за търговия с потенциал за дългосрочен растеж 

Макар ChatGPT да постави в този списък две добре познати криптовалути, като Биткойн и Solana, чатботът спомена и Tradecurve – децентрализирана хибридна борса, която понастоящем е във фаза на предварителна продажба. Прогнозите на ChatGPT показват, че Tradecurve се очаква да претърпи значително увеличение на стойността. 

Уникалните характеристики на борсата, включително възможността да търгувате с всички деривати в една сметка и удобните за начинаещи инструменти, като например функция за търговия, чрез която може да копирате движенията на успешни трейдъри, допринасят за нейната привлекателност. 

Освен това потребителите не трябва да преминават през процеси за опознаване на клиентите (KYC), което се смята за предимство. ChatGPT също така отбеляза, че над 10,000 потребители са се регистрирали за тази платформа, чието стартиране е планирано след приключване на предварителната продажба. Тази нарастваща база от почитатели показва привлекателността на проекта, тъй като той решава проблемите, с които онлайн търговците се сблъскват в момента. 

Липсата на прозрачност и високите такси за търговия са някои от проблемите, които възпират хората да навлязат в тази процъфтяваща индустрия. За да елиминира тези проблеми, екипът на Tradecurve обяви, че ще внедри система за доказване на резерви (Proof of Reserves – PoR), която гарантира целостта на платформата и предотвратява всякакъв срив в стил FTX. 

Освен това децентрализираният характер на Tradecurve ще спомогне за намаляване на таксите за търговия, тъй като ще бъдат премахнати всички посредници от трети страни. Това премахване също така връща всички активи и ключовия контрол обратно при търговците. 

Гръбнакът на тази “променяща правилата на играта” платформа ще бъде нейният роден токен, TCRV, който в момента е в четвърти етап на предварителната продажба и е на стойност $0.018. ChatGPT твърди, че това ICO може да наподобява това на Binance, което също стартира на ниска цена от едва $0.11. BNB в момента се търгува за $248, а се смята че ICO на Tradecurve може да отбележи огромен ръст надолу, тъй като платформата предоставя много повече възможности за търговия от Binance.

Поради тези твърдения експертите предвиждат 50-кратен ръст за токена TCRV до края на предварителната му продажба. Така че, ако желаете да получите управление, награди за стейкинг и достъп до VIP статус – регистрирайте се за предварителната продажба на TCRV по-долу.  

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.