Home

Ще отмени ли Китай крипто забраната? Китайските меме монети и TCRV експлодират

21.06.2023 12:02 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще отмени ли Китай крипто забраната? Китайските меме монети и TCRV експлодират

Позицията на Китай по отношение на криптовалутите е тема на голям интерес и спекулации в глобалната крипто общност. 

Неотдавнашният скок в цените на свързаните с Китай меме монети, като китайско-японската INU и китайската Dogecoin, предизвика разговори за възможността Китай да отмени крипто забраната си. Междувременно TCRV, родният токен на Tradecurve, също отбеляза значителен ръст. 

Продължете да четете, тъй като навлизаме в повече подробности за всички тези развития.

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<

Китайската крипто забрана

Строгите регулации на Китай по отношение на криптовалутите са в сила от няколко години, предизвиквайки смущения и несигурност на пазара. Заповедта забрани първичните предлагания на монети (ICO), борсите за криптовалути и други дейности, свързани с транзакциите. Последните събития обаче показват потенциална промяна в подхода на страната към дигиталните активи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Хонконг напредва с ново законодателство, което показва, че крипто забраната може скоро да бъде отменена. Забележителен етап е обявяването от страна на Хонконгския паричен орган на регулаторна рамка за стабилни монети до 2024 г., особено за област, която традиционно действа в противовес на Китай, където търговията с криптовалути все още е забранена.

Ако Китай реши да отмени крипто забраната, това може да има значителни последици за цялата крипто екосистема. Китайският пазар има огромен потенциал и навлизането му в крипто пространството може да доведе до вълна от нови инвеститори, търговци и възможности. Регулаторната яснота би дала така необходимия тласък на индустрията, позволявайки повече иновации, развитие и масово приемане.

Китайско-японска монета INU (INU) и китайска монета Doge (CHINA) отбелязват скок 

Скокът в цените на китайско-японската INU и китайската Doge Coin може да отразява пазарния оптимизъм и спекулациите, свързани с евентуална промяна в политиките на Китай в областта на криптовалутите. 

Инвестиралите в INU и Doge очакват благоприятен резултат, който може да открие нови възможности на китайския пазар. Повишеният интерес и търсенето на INU и Doge предполагат, че търговците и инвеститорите вярват в техния потенциален растеж, ако забраната бъде отменена. 

В момента INU се търгува на цена от $0.00000002677 с пазарна капитализация около $2 милиона, което представлява ръст от 16.19% през последните 24 часа. От друга страна, китайската Doge има стойност от $0.0000000000053, като се покачи с 40,000% след пускането си на пазара. 

Tradecurve (TCRV) навлиза в четвърти етап със значимо увеличение на цената 

Докато INU и китайската Doge напоследък попаднаха в заглавията на вестниците, един проект, който в момента се намира в четвърти етап на предварителната си продажба, също привлече световното внимание – Tradecurve. 

Тази изгряваща звезда на предварителната продажба завърши трети етап на своята предварителна продажба на цена от $0.015, но скочи с 20% при започването на четвърти етап и сега струва $0.018. С милиони продадени токени е очевидно, че купувачите имат вяра и увереност, че Tradecurve може да донесе огромни печалби в бъдеще. 

Тази децентрализирана, платформа за търговия се стреми да се превърне в световна борса от топ 3, като измести от върха такива като OKX и Huobi. На тази иновативна платформа търговците, независимо от местоположението си, могат да търгуват с акции, ETF-и, облигации, индекси, криптовалути и др. в една сметка. 

Освен това Tradecurve издигна поверителността на следващото ниво, като премахна процесите за опознаване на клиентите (KYC) при регистрация, които много лица смятат за натрапчиви. Вместо това търговците могат да свържат крипто портфейл към своята търговска сметка в Tradecurve (която може да бъде създадена само с помощта на имейл) и да направят депозит – по същество използвайки криптовалута като обезпечение. 

Забележителна функция, която вълнува много търговци, е функцията за копиране на ходовете на успешни търговци, която позволява на потребителите да копират сделки, които опитни лица са направили, като се абонират за тях. Също така тази функция осигурява интерактивно обучение за начинаещи.

Докато следят и репликират сделките в реално време, те могат да наблюдават как различните пазарни условия влияят върху стратегиите и резултатите на опитните търговци. Начинаещите могат да адаптират своя подход към търговията въз основа на пазарните прозрения на успешните търговци, като с течение на времето подобряват своите търговски умения и знания.

В основата на тази платформа е местният токен TCRV, изграден върху блокчейна на Етериум. Тъй като предварителната продажба е в ход, пазарните анализатори прогнозират, че стойността ѝ може да отбележи 50-кратен ръст до нейното приключване. 

Тъй като Tradecurve се стреми да набере $20 милиона по време на предварителната продажба и да присъедини 100,000 клиенти в рамките на три месеца от началото на дейността си, някои експерти дори намекнаха, че тя може да се конкурира с Kraken и Coinbase.

Ако желаете да станете ранен инвеститор в тази променяща правилата на играта платформа, която осигурява висока ликвидност, бързо изпълнение на поръчките и опции за 2FA сигурност, като същевременно защитава личните данни на трейдъра чрез възможностите на DeFi – регистрирайте се за предварителната ѝ продажба по-долу. 

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.