НАЧАЛО Биткойн

Apple премахват бялата книга на Биткойн от macOS

26.04.2023 15:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Apple премахват бялата книга на Биткойн от macOS

Apple премахна бялата книга на Биткойн от най-новата си бета версия на macOS, Ventura. Документът беше скрит в системните файлове на macOS във версията Mojave през 2018 г. и беше открита от блогърът Анди Байо.

Компанията не предостави никакво обяснение за добавянето на бялата книга, което доведе до спекулации, че това може да е било вътрешна шега или препратка към нарастващото значение на криптовалутите.

Причината за премахването на бялата книга обаче остава неясна, а от страна на Apple не коментират случилото се. Струва си да се отбележи, че главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук призна, че е притежавал криптовалута през 2021 г., но не е сигурно дали той или други ръководители на Apple са изиграли роля във включването или премахването на бялата книга.

Откриването на бялата книга предизвика дебати сред потребителите на Apple относно връзката на компанията с криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум кит разпродава токени и купува RenQ Finance (RENQ)


Някои смятат, че това може да е било деликатно одобрение на Биткойн и стоящата в основата му блокчейн технология, докато други смятат, че това е било просто практичен избор за целите на тестването поради компактния му размер.

Тъй като мистерията около включването и премахването на бялата книга не е разрешена, пред потребителите остава само да спекулират относно позицията на Apple по отношение на криптовалутите, като същевременно следят за всякакви потенциални промени в отношението на компанията към дигиталните активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн навлиза в ерата на институционалните инвестиции – големите риби наливат милиарди в крипто

Според скорошни данни от фирмата за пазарно разузнаване IntoTheBlock, големите крипто инвеститори са увеличили значително своите Биткойн притежания, натрупвайки десетки милиарди долари от пускането на спот ETF през януари.

21.05.2024 10:00 1 мин. четене

Колко трябва да е цената на Биткойн, за да надмине среброто?

През 2024 г. среброто направи забележително завръщане, изпреварвайки биткойн като осмият най-голям актив по пазарна капитализация, след като загуби позицията си през март.

21.05.2024 8:00 1 мин. четене

Най-бомбастичната прогноза за цената на Биткойн досега

Биткойн (BTC) е известен с това, че е дефлационен и децентрализиран актив, черти, които са вградени в неговия код и не могат да бъдат изменени.

21.05.2024 7:00 2 мин. четене

Ето защо може да смятаме, че бичият пазар на криптовалутите тепърва започва

Въпреки скорошната стагнация на крипто пазарите през последните три месеца, анализатор вярва, че пет ключови индикатора във веригата предполагат, че на хоризонта може да има нов бичи пазар.

21.05.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.