НАЧАЛО Други

Новият портфейл на Telegram въвежда безпроблемни транзакции с Биткойн

23.04.2023 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новият портфейл на Telegram въвежда безпроблемни транзакции с Биткойн

Потребителите на приложението за съобщения Telegram вече могат да извършват транзакции с Биткойн (BTC), като например закупуване, обмяна и теглене, чрез Wallet бота и свързаните с него услуги.

Струва си обаче да се отбележи, че Telegram не е разработила тези услуги сама. По-скоро разработчици от трети страни са ги създали, като са използвали отвореното API на бота на Telegram.

Това означава, че всеки може да използва API, за да създаде свой собствен бот, свързан с криптовалути, без прякото участие на Telegram.

Потребителите на уеб интерфейса @wallet могат да получат достъп до всички транзакции с BTC директно чрез актуализирания уеб интерфейс на Telegram.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Спящ кит се събуди след 10 години


Последното съобщение от акаунта @wallet от 21 април гласи, че потребителите вече могат да купуват Биткойн с банкова карта или P2P пазар в раздела “Покупка и продажба” на удобния за потребителя интерфейс.

Освен това в съобщението се напомня, че потребителите могат незабавно да обменят Биткойн, Tether (USDT) и Telegram Open Network (TON) помежду си чрез актуализираната платформа “Exchange”.

Тъй като популярността и приемането на криптовалутите продължават да се увеличават, ще бъде интригуващо да се наблюдава как Telegram и други трети страни, участници в индустрията, въвеждат иновации и се адаптират, за да отговорят на променящите се нужди и очаквания на потребителите по света.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.