Home

Цената на BNB върви нагоре въпреки регулаторните проблеми

15.04.2023 12:00 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на BNB върви нагоре въпреки регулаторните проблеми

От 11 март насам стойността на BNB се е повишила с 20%, след като няколко крипто борси бяха подложени на регулаторен контрол.

Въпреки проблемите, данните от веригата показват, че активността в мрежата на BNB остава стабилна, като дългосрочните инвеститори все още са оптимистично настроени за перспективите на монетата. Може ли BNB да достигне $350 и да преодолее негативното медийно отразяване?

На 14 април Binance проведе 23-тото си тримесечно събитие за автоматично изгаряне, като унищожи над 2 милиона BNB, равняващи се на приблизително $674 милиона.

Ралито на цената на BNB беше повлияно от ръста на дневните активни потребители и непоколебимата подкрепа от страна на дългосрочните притежатели.

Предоставените от Santiment данни за веригата разкриват, че дългосрочните инвеститори в BNB не са били разколебани от неотдавнашния страх, несигурност и съмнение (FUD) около Binance и други крипто борси.

Средната възраст на монетите и дневните активни потребители в мрежата на BNB са с възходяща траектория от спада в средата на март, което предполага, че доверието на инвеститорите нараства.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Рецесия и промяна в глобалния валутен пейзаж – Н. Рубини


Като се има предвид неотдавнашното увеличение на броя на активните дневни потребители, цената на BNB може да продължи да се покачва през следващите седмици. Данните за MVRV (пазарната стойност към реализираната стойност) на веригата, предоставени от Santiment, предвиждат, че цената на BNB може да се повиши до $360, преди инвеститорите да започнат да осребряват печалбите си.

Ако цената се доближи до $365, BNB може да претърпи отдръпване, но ако преодолее тази съпротива, ралито може да продължи до $387, преди притежателите да започнат да продават.

Ако обаче цената на BNB спадне под $308, това може да обезсили бичия сценарий. Ако зоната на подкрепа не се задържи, инвеститорите може да преживеят по-голям спад към $285, преди да започнат да намаляват загубите си.

Към момента на писане на статията BNB се търгува на цена от $330 след 6% седмичен скок.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето как крипто анализатор превърна $40,000 в $10 милиона

Цикълът на търговия с криптовалути, който стартира между 2019 и 2020 г., достигна своя връх през ноември 2021 г., след което се понижи.

29.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Инвеститор реализира 935,900% печалба от нов токен

Крипто търговията е завладяващо начинание, в което залозите са високи, а резултатът може да се промени драстично в зависимост от направения избор.

29.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Новa меме криптовалута регистрира впечатляващ ръст от 1,300%

Нов меме токен, наречен MOODENG, завладя крипто пазара, вдъхновен от хипопотам на име Moo Deng от тайландския зоопарк Khao Kheow Open Zoo.

29.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Етериум ETF бележат значителен ръст, тъй като институциите компенсират разпродажбите на китовете

След известен период на вяла активност спот Етериум ETF-ите регистрираха нов импулс, който до голяма степен се дължи на повишената ликвидност след неотдавнашното намаляване на лихвите от страна на Федералния резерв.

28.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.