НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Тази метрика сигнализира за потенциален възход

12.04.2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Тази метрика сигнализира за потенциален възход

Биткойн многократно надмина очакванията на любителите и критиците и може би се подготвя за нова фаза на експлозивен растеж.

Търговците и инвеститорите са оптимистично настроени по отношение на Биткойн от известно време, а последните събития само засилват тези настроения.

Една от ключовите метрики, която подсказва, че Биткойн може би навлиза в бичи пазар, е 90-дневния aSORP (Adjusted Spent Output Profit Ratio).

Стойност над 1 предполага бичи пазар, докато стойност под 1 показва мечи пазар. Исторически погледнато, 90-дневният aSORP е точен индикатор за пазарните тенденции, като през 2015 г., 2019 г. и 2020 г. се наблюдава значителен ръст от съответно 6,110%, 150% и 579%.

Понастоящем aSORP (90d) стои над 1, което показва потенциален бичи пазар за Биткойн. Това може да доведе до внезапен скок на цената поради приток на нови купувачи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто пазарът се подготвя за ключови икономически данни тази седмица


Важно е обаче да се вземат предвид и други фактори, влияещи върху цената на Биткойн, като пазарни настроения, глобални събития и регулаторни промени.

Въпреки тези рискове, много търговци остават оптимистично настроени относно дългосрочните перспективи на Биткойн. Тъй като все повече предприятия и физически лица приемат актива като форма на плащане, неговата стойност вероятно ще продължи да се увеличава.

Към момента на писане на статията BTC се търгува на цена около $30,150 след 3.5% увеличение през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн лесно ще стигне до $1 милион според анализатора Уили Ву

Известният ончейн анализатор Уили Ву изразява твърдото си убеждение, че Биткойн (BTC) е на път да достигне седемцифрена цена.

12.05.2024 18:00 1 мин. четене

Ето къде може да е върха на Биткойн според икономист

Известният икономист Тимъти Питърсън наскоро предложи интригуващи прогнози за бъдещата ценова траектория на Биткойн в свое изявление.

12.05.2024 15:30 1 мин. четене

Как Федералният резерв на САЩ влияе на цената на Биткойн

Скорошен анализ предполага, че Федералният резерв отново влияе върху посоката на цената на Биткойн, след затихващо вълнение около Биткойн ETF.

12.05.2024 9:30 2 мин. четене

Благородните метали ще засенчат Биткойн според популярен икономист

Неотдавнашният скок на цените на златото и среброто привлече вниманието на инвеститорите, като благородните метали достигнаха безпрецедентни върхове от $2,370 и $28, съответно.

12.05.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.