Home

Биткойн е готов да удвои цената си, твърди трейдър

20.01.2023 9:00 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е готов да удвои цената си, твърди трейдър

Крипто трейдър, известен с това, че предвиди срива на Биткойн (BTC) през 2021 г., сподели своята цел за BTC през 2023 г.

Tрейдърът, подвизаващ се под псевдонима “Dave the Wave”, каза в Twitter, че целта му за краля на криптовалутите през тази година е около $42,000.

Техническа цел от $42,000 през тази година, за да извади BTC от “зоната за купуване”…

Биткойн се е повишил с повече от 25% от началото на годината, но въпреки това остава с близо 70% под най-високата си стойност от над $69,000, която бе достигната през ноември 2021 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето коя група алткойни се представя по-добре от Биткойн


Трейдърът се пита дали циклите на подем и спад на Биткойн ще стават все по-нередовни с узряването на пазара на актива, позовавайки се на анализ, който той написа преди две години.

На графиката изглежда, че “цикълът” се разпада точно както биха се разпаднали гигантски ледени покривки в по-топли води. 

Това също не бива да ни изненадва в лицето на един общ принцип, при който се разбира, че съзряването на пазара и увеличаването на ликвидността водят до намаляване на волатилността – единичният голям волатилен скок [и корекция] може да се разпадне на серия от по-дребни волатилни скокове [и корекции]. 

И така, повишената ликвидност на един зрял [и много спекулативен] пазар предполага преразглеждане на това, което трябва да бъде настоящата “ортодоксална” теория за циклите.

Dave the Wave сподели също, че при Биткойн се наблюдават по-малко незначителни корекции и повече реални корекции.

По-малки номинални корекции и по-големи реални корекции… точно както би трябвало да бъде с BTC по пътя към [нови върхове].

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Ще достигне ли цената най-високите си нива до края на годината?

Популярният крипто експерт Кевин Свенсън смята, че Биткойн BTC може да достигне нови исторически върхове до края на 2024 г.

27.09.2024 15:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Инвеститорите от САЩ вляха $365 милиона в Биткойн ETF, а цената продължава да се покачва

В четвъртък инвеститорите вляха около $365 милиона в спот Биткойн ETF, с което общият приток на средства за седмицата надхвърли $600 милиона, според данни на Farside Investors.

27.09.2024 13:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн: Глобалното финансово облекчение ще стимулира пазара според експерт

Артър Хейс, съосновател на BitMEX, смята, че политиките за количествени улеснения (QE), прилагани от различни правителства, ще имат положително въздействие върху BTC и цялостния крипто пазар.

27.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano е по-добър от Биткойн и Етериум според Чарлз Хоскинсън – ето защо

Конкуренцията между водещите блокчейн системи, включително Биткойн, Етериум и Cardano, се засилва, като Чарлз Хоскинсън от ADA направи смели твърдения след неотдавнашния Chang хард форк.

27.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Един отговор на “Биткойн е готов да удвои цената си, твърди трейдър”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.