Home

Четири алткойна бележат ръст от +160% в рамките на седмица

18.08.2021 8:10 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Четири алткойна бележат ръст от +160% в рамките на седмица

Четири алткойна с ниска пазарна капитализация скочиха с над 160% през последната седмица на фона на общата инерция, която се случва на крипто пазарите.

IoTex, платформа, която има за цел да свърже устройствата с Интернет на нещата (IoT) и децентрализирани приложения, е една от най-горещите криптовалути тази седмица.

Криптовалутата на IoTex, IOTX, беше котирана на Coinbase миналата седмица и се повиши от своето дъно от $0.02 до връх от $0.13 през последните седем дни. Този ход представлява зашеметяващ 550% ръст само за една седмица.

IOTX се коригира оттогава и сега се търгува на $0.075, според данни от CoinGecko.

Криптовалутата на Request Network, REQ, също постигна големи печалби тази седмица, след като беше включена в търговските платформи на Coinbase на 12-ти август. Request Network е протокол за създаване и заявяване на плащания без посредник. Неговият токен REQ се е повишил от седемдневно дъно от $0.07 до максимум от $0.39, отбелязвайки скок от над 450% само за една седмица.

Друг криптоактив, който направи значителен възход тази седмица, е YGG, токенът за управление на Yild Guild Games. Крипто проектът е гейминг гилдия, която инвестира в незаменими токени (NFT), използвани във виртуални светове и базирани на блокчейн игри. YGG е нараснал с невероятните 284% през последните седем дни от най-ниското си ниво от $1.98 до връх от $6.98, според CoinGecko.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ5 алткойна, които да следите, според известен крипто анализатор

Криптоактивът сега е направил корекция, след като регистрира своя седмичен връх и сега се търгува на $7.37.

Родната криптовалута на Dent, DENT, също направи големи движения тази седмица, като се повиши от най-ниското си ниво от $0.003 до максимум от $0.008 (+166% скок в рамките на седем дни). Dent е международен обмен за мобилни данни, базиран на Етериум блокчейна. Дори след скокът от тази седмица, DENT все още е под рекордно високите си стойности от $0.10.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето коя криптовалута е по-добра от Solana според основателя на Cardano

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, за пореден път критикува Solana.

06.10.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Процентът на горене на Shiba Inu (SHIB) се понижава

Системата за проследяване на Shibburn, която наблюдава дейностите по изгаряне на SHIB, отчита спад в степента на горене на Shiba Inu както на дневна, така и на седмична база.

06.10.2024 8:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето защо Solana може да засенчи Етериум според Sygnum Bank

Неотдавнашен доклад на банката за дигитални активи Sygnum предполага, че една възходяща тенденция може да даде на Solana (SOL) предимство пред Етериум (ETH) в конкурентното пространство на смарт договорите.

06.10.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 5 алткойна с дългосрочен потенциал за развитие

Алткойни като Cardano и Polkadot предлагат значителен потенциал за дългосрочен растеж, предоставяйки на инвеститорите възможности отвъд главните криптовалути.

05.10.2024 21:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.