НАЧАЛО Алткойни

Cardano е една от най-популярните криптовалути в Сингапур

17.08.2021 15:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano е една от най-популярните криптовалути в Сингапур

Проучване на борсата за криптовалути Gemini сочи към това, че Cardano е един от най-популярните крипто активи в Сингапур.

В доклад, озаглавен “Състоянието на крипто в Сингапур 2021 г.“, Gemini са изследвали 4,348 възрастни в Сингапур, на възраст от 18 до 65 години, в различни групи по доходност.

Според доклада 67% от анкетираните притежават криптовалути.

Проучването показва, че Етериум (ETH) е най-държаният крипто актив в града-държава, следван от Биткойн (BTC), Cardano (ADA) и Binance Coin (BNB).

От 2862 притежатели на крипто, 2236 от тях в момента държат ETH. BTC е втората най-популярна криптовалута, като 1975 от притежателите на криптовалути държат Биткойн.

На трето и четвърто място са ADA и BNB, държани съответно от 1141 и 893 инвеститори.

Стабилната монета Tether (USDT) и XRP заедно се нареждат на пето място. Polkadot се нарежда на шесто място, следван от децентрализираната оракулна мрежа Chainlink (LINK).

Докладът също така насочва вниманието към най-големите причини, които пречат на тези, които не притежават крипто, да влязат на пазара.

68.8% от притежателите на криптовалути посочват липсата на знания и разбиране като основна причина. Други причини включват волатилността на пазара, рискованата природа на активът и липсата на регулаторен надзор.

ПРОЧЕТИ ОЩЕМайк Новограц отново коментира Cardano (ADA)

Потенциалните инвеститори в криптовалути казват, че определени условия биха ги примамили да се насочат към пазара на дигитални активи.

Общо 76.2% потенциални инвеститори предполагат, че добрата цена за навлизане на пазара ще ги стимулира да инвестират. По-добрата защита на инвеститорите е второто нещо, което може да накара тези, които не притежават крипто, да започнат да инвестират. Други причини включват атрактивни промоции от борси за криптовалути, yield-farming с по-висока възвръщаемост, семейство и приятели, и изброяване на нови токени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този алткойн скоро може да достигне нов исторически рекорд на цената според топ анализатор

Експертът по криптовалути “il Capo of Crypto”, известен с типично песимистичната си позиция, наскоро обсъди разгледа ситуацията около лидера в сектора на смарт договорите – Етериум (ETH).

06.05.2024 18:30 1 мин. четене

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

06.05.2024 17:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.