Home

Ето как сривът на TerraUSD ще повлияе на други стабилни монети

20.05.2022 11:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето как сривът на TerraUSD ще повлияе на други стабилни монети

Старшият анализатор на Bloomberg Майк МакГлоун каза, че алгоритмичните стабилни монети, разчитащи на растежа на пазара, могат да са приключили в обозримо бъдеще.

В ново интервю за Cointelegraph, стратегът каза, че скорошният срив на Terra (LUNA) и нейната стабилна монета TerraUSD (UST) преподава урок на крипто общността за опасностите от алгоритмичните стабилни монети и помогна да се освободи пазара от излишните цифрови активи.

“Едно нещо, което е забележително тук, е [че] това е част от отлива от рисковите активи… когато приливът изчезне, виждате кой носи дрехи и ние открихме, че алгоритмичните стабилни монети, които се основават на пазар, който трябва да се разраства, не бяха най-добрата идея…

Много е жалко това, което се случи с TerraUSD, но изводът е, че това очаквахме и се надяваме да [трябва да надминем] тази година. Трябваше да изчистите [излишъците] в крипто.”

МакГлоун каза, че сривът на пазара ще позволи на крипто общността отново да се съсредоточи върху трансформирането на финансовата индустрия чрез използване на цифрови активи.

“Имам предвид Shiba Inu, Dogecoin, 19,000 [крипто активи] са просто смешни. [Трябва] да се върнем към наистина изграждането на основата – какво се случва с трансформацията на технологиите и пазарите чрез криптовалути.”


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще падне под $5,000, твърди Хари Дент


МакГлоун продължи като каза, че макар пазарите може да са приключили с алгоритмичните стабилни монети поне в близко бъдеще, те може да имат място в бъдеще, след като се решат основните проблеми, свързани с тях.

“Засега, поне в краткосрочен план, [те са приключили], но ще измислят по-добър начин.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните са готови да навлезнат в бича фаза според експерт

Алткойн пазарът може скоро да навлезе в бичи период.

23.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Този алткойн поскъпна с почти 40% след листинг на Binance

В понеделник инвеститорският интерес към играта, базирана на блокчейн, и DeFi протокола се повиши, като цената на токена скочи с близо 37%.

23.09.2024 19:40 1мин. четене Alexander Zdravkov

Hemi се опитва да обедини Биткойн и Етериум с “тунели” между веригите

На фона на неотдавнашните крипто хакове, разкриващи уязвимости в крос-верижните мостове, общността проучва по-безопасни алтернативи за оперативна съвместимост.

23.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 ключови събития в САЩ, които крипто инвеститорите ще следят тази седмица

Тази седмица финансовите пазари следят отблизо няколко ключови икономически събития в САЩ, които биха могли да окажат пряко или косвено въздействие върху стратегиите на криптоинвеститорите.

23.09.2024 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.