Home

Какво индикира предлагането на Биткойн? – Николас Мертен

13.10.2021 10:56 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво индикира предлагането на Биткойн? – Николас Мертен

Анализаторът Никълъс Мертен от DataDash разглежда един ключов показател, за да обясни какво подхранва възхода на Биткойн към нови върхове.

В скорошна актуализация Мертен сподели, че инвеститорите държат Биткойн за все по-дълги периоди от време, което предвещава добри цели за края на годината от $100,000 и над.

“Причината, поради която пазарните цени обикновено се повишават или падат, са притоците и отливите, и ако можем да знаем, че има повече хора, които имат желание да продават или купуват на пазара, обикновено можем да знаем посоката, в която ще тръгне цената, и ние можем да забележим тенденцията много, много по-лесно.

Ние създадохме основата тук, за да може Биткойн да започне да върви до най-високите стойности в близко бъдеще. 


Това наистина може да е този месец, ако инерцията продължава да се засилва. Но наистина искам да запазя оценките си възможно най-консервативни тук и бих предположил, че вероятно ще видим нещо вероятно в рамките на месец, месец и половина, два месеца, три месеца.”

Мертен отбелязва, че наскоро флагманската криптовалута поскъпна въпреки липсата на забележителни новини.

Не Пропускай: Биткойн ще се върне до $64,000 – но кога?

Анализаторът разглеждата HODL вълните. Тъй като данните от веригата позволяват на всеки да провери колко дълго купувачът е държал BTC, анализаторът отбелязва тенденцията, при която Биткойн се държи за по-дълги периоди от време.

Те не се движат в рамките на 24-часов период, не се движат в рамките на един ден до една седмица, период от седмица до месец. Те наистина започват да се държат за по-дълги периоди от време.

Можем да видим тази обща тенденция във веригата, че има все повече хора, които възприемат този дългосрочен подход. Те няма да окажат никакво влияние върху страната на продажбите, поне не за дълъг период от време.

Въз основа на тези данни Мертен остава уверен, че BTC може да достигне нови върхове тази година.

Значи вече сме в октомври. Надявахме се до края на тази година да видим покачване до предишните върхове на всички времена от 65 хиляди, а след това да подготвим сцената да продължим да се изкачваме по-високо и да правим нови най-високи цени в крайна сметка и да се насочим към шест-цифрена територия около 100,000 и с най-еуфоричната ни оценка от $200,000 в този цикъл.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор прогнозира до 20% спад на цената

Крипто експерт преразгледа прогнозата си в отговор на неотдавнашния спад на Биткойн и слабото развитие на по-широкия пазар.

03.10.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Franklin Templeton подава документи за нов индексен ETF за Биткойн и Етериум

Franklin Templeton Investments, мениджър на активи за трилиони долари, предложи на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) индексен борсово търгуван фонд за Биткойн и Етериум.

03.10.2024 16:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Китовете държат Биткойн над $60,000 на фона на геополитическото напрежение

Водещата криптовалута продължава да се задържа над $60,000 въпреки нарастващото геополитическо напрежение, докато Етериум (ETH) спадна с 4% до $2,350.

03.10.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн ETF регистрираха значителен отлив, за разлика от Етериум

На 2 октомври Биткойн ETF-ите отбелязаха нетен отлив от $52.9 милиона, отразявайки смесените пазарни настроения.

03.10.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.