НАЧАЛО Алткойни

Биткойн Кеш може да увеличи стойността си хилядократно

28.11.2019 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн Кеш може да увеличи стойността си хилядократно

Въпреки много разработки в екосистемата на Биткойн Кеш, най-доминиращата стабилна монета в света, Tether, изпревари BCH по отношение на пазарна капитализация.

В края на 2017 г., монетата се търгуваше на стойности от над $3,900. Въпреки това, скоро цената на монетата тръгна надолу и към момента на писане, тя е близо $221.

Докато BCH общността очаква скок в цената на монетата, привърженикът на актива Роджър Вер, се появи в интервю, за да разкрие очакванията си за актива.

По време на интервюто, Вер посочи, че цените, както на Биткойн, така и на Биткойн Кеш, са се увеличили двойно миналата година и са се повишили с хиляда процента през последните пет години. Използвайки тези данни като доказателство, Вер твърди, че криптовалутите са тук, за да останат. Той също продължи да прогнозира бъдещата тенденция на Биткойн Кеш:

Наистина, Биткойн Кеш е интересен и мисля, че има способността да се увеличи хиляди пъти, тъй като целта е да се превърне в peer-to-peer електронни пари в брой за целия свят.

Докато мнозина спекулират, че Роджър Вер преминава от Биткойн към Биткойн Кеш поради скоростта на алткойна, той твърди, че не е преминавал към нищо. Бившият директор на Bitcoin.com посочи, че способността на флагманската криптовалута да извършва глобални P2P транзакции незабавно и безплатно, е това, което го привлича към мрежата.

„Тази реч я повтарям от 2011 г. насам. Това все още е напълно вярно за Биткойн Кеш до ден днешен, но не мога да кажа същото за Биткойн.”

Според Вер, в момента Биткойн е марка (бранд). Той обаче твърди, че действителната технология, която е довела до първоначалната слава на ‘кралската монета’, сега е известна като Биткойн Кеш. Това е причината, поради която умните хора влагат парите си в BCH, тъй като поддържат технологията, с която започва Биткойн.

Вер добави, че Биткойн Кеш има потенциал да направи живота на всеки човек на планетата по-добър.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто инвеститор реализира над половин милион долара печалба за 15 минути

Според ончейн данни крипто кит е участвал в значителна търговия с алткойни по време на пазарния спад, демонстрирайки забележителна способност за реализиране на печалби.

02.05.2024 11:00 1 мин. четене

Fantom стартира нов фонд за разработчици

Fantom, блокчейн от първи слой, започва мисия за създаване на „по-безопасни меме криптовалути“, разпределяйки $6.5 милиона от собствения си токен FTM като стимул за разработчиците, с цел да обособи своя ниша в сектора на меме токените, възлизащ на близо $50 милиарда.

02.05.2024 9:30 2 мин. четене

Топ 5 криптовалути, които си заслужава да купите по време на спада на цените

С началото на май, отразявайки кулминацията на първите пет възходящи месеца от годината, крипто пазарът рязко промени курса си, навлизайки в продължителен спад.

02.05.2024 8:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB) за май месец

Shiba Inu (SHIB) регистрира спад, като се търгува на $0.00002113 към 2 май, отразявайки значителен спад от над 10% през последните 24 часа и 22% през последната седмица.

02.05.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.