НАЧАЛО Алткойни

Ето защо Dogecoin (DOGE) има добри перспективи

25.08.2021 23:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо Dogecoin (DOGE) има добри перспективи

Су Джу, главен изпълнителен директор на крипто хедж фонда Three Arrows Capital, казва, че е много оптимистичен за Dogecoin (DOGE) по редица причини.

В нов епизод на подкаста ‘Uncommon Core’, Джу казва, че мемe монетата е привлякла вниманието на обикновените хора извън крипто пространството повече от всеки друг цифров актив на пазара.

Той посочва огромното господство на DOGE сред инвеститорите на дребно в популярното търговско приложение Robinhood като пример за популярността на монетата.

“Аз съм много оптимистичен по отношение на Dogecoin. Вникнах в общността, вникнах в случващото се и каква е по-широката теза за хората, които притежават Doge, както по отношение на нормалните хора, така и по отношение на инвеститорите… Мисля, че най-добрият начин да разберете DOGE е, ако погледнете в Robinhood, който е [най-достъпния] начин да се инвестира в крипто, DOGE е 60% от техните крипто приходи. А криптото е 40% от приходите на Robinhood, така че Robinhood е основно прокси за DOGE. И мисля, че DOGE има четири пъти по-висока разпознаваемост от Етериум в много общности в САЩ. Не говоря за умни хора, а просто говоря за хора.”

Джу казва, че DOGE има просто послание да бъде “кучешки пари”, което го прави по-достъпен за обикновения човек.

“Мисля, че има нещо много разбираемо в DOGE. Това е точно като “кучешките пари”, влагате парите си в “кучешките пари” … Мисля, че DOGE наистина е подценяван по отношение на тази чиста [популярност] и нещо като качеството на меметата и органичността на това…

Това е монетата, от която хората могат да притежават цели количества, това е монетата, която може да се изпраща сред хората… А също и нейните мемета са прости по начин, който човекът, пиещ бира, може да разбере. Момичето, което публикува селфита, може да го разбере и може просто да вложи парите си в него и да надмине всички.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и два алткойна готови да се изстрелят според крипто експерт

Крипто търговец, познат в X (Twitter) като Inmortal, е бичи настроен към Биткойн (BTC) и два алткойн проекта, като прогнозира значителни печалби занапред.

10.05.2024 14:30 1 мин. четене

Dogecoin за десетки милиони напуска Robinhood след предупреждението към борсата

Dogecoin (DOGE) на стойност десетки милиони долари беше изтеглен от Robinhood Crypto, след като компанията получи известие за евентуални действия по правоприлагане.

10.05.2024 14:00 1 мин. четене

Мрежата на популярен крипто проект спря да работи – инвеститорите не могат да достъпят токените си

Zilliqa (ZIL) претърпя значително прекъсване в производството на блокове наскоро, нарушавайки мрежовите операции.

10.05.2024 10:30 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $6,500 в невероятните $5.6 милиона

Анализатори от Lookonchain, фирма за анализ на криптовалути, наскоро наблюдаваха изключително събитие, при което крипто портфейл успя да трансформира малка инвестиция в значително състояние.

10.05.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.