НАЧАЛО Алткойни

Тези четири криптовалути ‘изяждат’ капитализацията на Етериум

23.08.2021 20:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези четири криптовалути ‘изяждат’ капитализацията на Етериум

Търговецът на криптовалути Ларк Дейвис назовава четири актива, които според него „отмъкват“ пазарната капитализация на водещата платформа за смарт договори Етериум.

В ново видео Дейвис каза на своите 419,000 абонати в YouTube, че Binance Smart Chain (BSC) е един от най-добрите конкуренти на Етериум, тъй като се радва на подкрепата на световната крипто борса Binance.

На Binance Smart Chain се случват много неща. Binance Smart Chain разполага с $17.4 милиарда в обща заключена стойност (TVL). Можете да видите също, че е имало доста голям взрив от приложения на Binance Smart Chain, като най-голямото е Pancakeswap с обща заключена стойност от $5.83 милиарда …

Има потребители. Има общата заключена стойност. Дневният брой транзакции полудява. Той е доста лесен за използване. Не е изненадващо, че сте виждали толкова много хора да отиват в BSC, обмисляйки интеграцията с основната борса на Binance, както и просто като доста добро потребителско изживяване като цяло с евтини такси и бързи транзакции.

Следваща в списъка на Дейвис е мрежата за децентрализирани финансови (DeFi) плащания Terra (LUNA). Според крипто инфлуенсърът, токеномиката на Terra може да бъде благоприятна за дългосрочната стойност на LUNA.

Те имат някои много интересни ценови механизми с тяхната UST стабилна монета, която изгаря монетата LUNA, тласкайки цената нагоре. Предстои ни и сериозен ъпгрейд с Columbus-5. Имаме и интеграция с Cosmos [ATOM] IBC, която по същество отваря Terra за повече съвместимост между веригите.

Очаква се актуализацията Columbus-5 за Terra да се случи през следващите няколко седмици и има за цел да въведе множество проекти, използващи стабилната монета UST.

Трети в списъка на търговеца е Solana (SOL). Според Дейвис стойността на конкурента на Етериум скача стремглаво вследствие на разрастващата се екосистема.

Имаме много нови приложения, идващи в Solana, така че има много [разработки], готови да влязат в тази екосистема. Имаме все по-масово приемане. Имаме и NFT [незаменими токени], които наистина тепърва започват да ‘излитат’ на Solana.

Четвъртият крипто актив в списъка на Дейвис е Avalanche (AVAX), който се определя като “Интернет на финансите“. Дейвис казва, че AVAX може да бъде интересен, тъй като изглежда сравнително изоставащ алткойн в пространството за смарт договори.

Виждаме, че излизат още проекти. Имах Benqi, който стартира преди няколко дни. Те правят програма за добив на ликвидност в момента, така че, ако смятате, че сте пропуснали някои от по-големите ценови възходи при другите екосистеми, може би Avalanche е по-интересна за разглеждане, защото не е имал [толкова сериозен скок на цената] и казвам това след като монетата се повиши с 80-90% тази седмица. Но като се има предвид това, екосистемата все още не се е развила по някакъв много значителен начин.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Shiba Inu: Хард форкът на Shibarium е завършен успешно

Shiba Inu (SHIB) официално завърши дългоочакваният си хард форк Shibarium, както бе обявено чрез актуализация в X (Twitter).

04.05.2024 13:30 1 мин. четене

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

04.05.2024 6:30 2 мин. четене

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

04.05.2024 5:00 2 мин. четене

Shiba Inu: Печеливша стратегия за месец май

В постоянно променящата се криптосфера волатилността диктува съдбата на инвеститорите. Точно за това намирането на надеждна инвестиционна стратегия е от първостепенно значение.

04.05.2024 2:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.