Home

Джед МакКейлъб продава още 80 милиона XRP

11.08.2021 20:54 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джед МакКейлъб продава още 80 милиона XRP

Данните, предоставени от блокчейн платформата XRPscan, показват, че през последните две седмици съоснователят на Ripple Labs, който е работил като негов първи главен технологичен директор за една година, Джед МакКейлъб, е изпратил приблизително 80 милиона XRP на крипто борси, които да бъдат продадени.

Джед Маккейлъб получава 182 милиона XRP, продава монети на стойност $71.5 милиона

Първият технически директор на Ripple отново пусна няколко партиди XRP, изпращайки ги до крипто борси за конвертиране във фиат.

XRPscan показва 17 XRP трансфера от крипто портфейла на МакКейлъб, всеки от които носи от 4.4 милиона до 6.5 милиона XRP токени.

Фиатният еквивалент на 80 милиона XRP е близо $71.5 милиона при текущия курс от $0.90.

На 1-ви август Ripple прехвърли поредното зашеметяващо количество XRP на адреса на МакКейлъб – 182.3 милиона монети, на обща стойност близо $139 милиона по това време.

Джед МакКейлъб основава OpenCoin заедно с Кристофър Ларсен през 2012 г. След около година МакКейлъб разтрогва партньорството си с Ларсен, поради неразбирателства, и основава конкурентната блокчейн компания Stellar, за да реализира идеите, които не е успял да приложи в първата компания, която по-късно е преименувана на Ripple Labs.

Оттогава МакКейлъб получава редовни ‘порции‘ XRP като компенсация. Общото количество крипто, което компанията му дължи, е осем милиарда XRP токени.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Изследователи от общността на XRP смятат, че МакКейлб вероятно ще изчерпи богатствата си от XRP до септември тази година. Текущият баланс на ‘tacostand‘ портфейла на съоснователя на Ripple е 646.6 милиона XRP, според XRPscan.

XRP проби $0.90

По-рано днес шестата по големина криптовалута се проби до нивото от $0.90, след като се търгуваше странично в диапазона от $0.50 до $0.70 от 22-ри юни. Към момента на публикуване XRP се търгува на $0.96, според данни от CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Марк Кюбан критикува Гари Генслер и разкри защо SEC имат вина за срива на FTX и 3AC

Милиардерът и инвеститор, познат с участието си в телевизионното предаване “Shark Tank” Марк Кюбан критикува Гари Генслер, председател на SEC, за работата му по регулациите на криптовалутите.

06.10.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase настоява съдът да преразгледа жалбата на борсата на фона на делото с Ripple

Последните актуализации разкриват, че Coinbase настоява пред съдия Катрин Полк Файла да преосмисли искането си за обжалване на временното решение.

06.10.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Бумът на китайския фондов пазар създава главоболия за хедж фондовете

Квантовите хедж фондове се сблъскват със значителни предизвикателства поради исканията за допълнително обезпечение, предизвикани от значителния ръст на китайските акции, което се отразява особено на шорт позициите.

06.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Виталик Бутерин с голямо дарение за защитата на Tornado Cash

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, нашумя със значителна крипто транзакция, включваща продажбата на различни меме монети и USDT, като ги преобразува в ETH.

06.10.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.