Home

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

03.08.2021 20:37 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

Крипто китовете прехвърлиха Tether (USDT) на стотици милиони долари на и извън борсите през уикенда, тъй като Биткойн скочи до най-високите си цени за последния месец.

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.

В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 милиона от платформата за кредити Compound (COMP) в три отделни транзакции, според крипто тракера Whale Alert. Etherscan показва, че субектът зад портфейла е притежател на криптовалути с дълбоки джобове, разбъркващ USDT за стотици милиони в и извън Compound.

Освен това, четири отделни непознати портфейла изпратиха над $221 милиона в стабилна монета на крипто борси през уикенда.

Въпреки тези големи ходове обаче, популярният крипто трейдър и анализатор Майкъл ван де Поуп каза на своите 361,300 последователи в Twitter, че съотношението на Биткойн към стабилните монети (SSR) остава ниско.

ПРОЧЕТИ ОЩЕЩе успее ли Binance да обработва 20 милиона транзакции на ден?

SSR измерва съотношението между предлагането на Биткойн и това на стабилни монети. Според компанията за блокчейн анализи Glassnode, нисък SSR показва, че стабилните монети в обращение имат по-голяма покупателна способност за закупуване на BTC.

Ван де Поуп поясни,

Съотношението на предлагане на Биткойн към това на стабилни монети (SSR) все още е на дъното. Това означава, че в кулоарите има тонове ликвидност, готова за изтласкване на пазарите. Все още предстои голям възход.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Анализатор прогнозира значително намаляване на лихвените проценти на Фед и сътресения на пазара

Известният криптоаналитик, познат като “Doctor Profit” направи смели прогнози за предстоящата среща на Федералния резерв на 18 септември.

16.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира, че Биткойн ще увеличи стойността си 10 пъти и ще промени финансите

В неотдавнашно интервю математикът Фред Крюгер обсъди потенциала на Биткойн, разглеждайки го като революционна сила във финансите.

16.09.2024 16:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Уолстрийт навлиза в крипто сектора въпреки високите разходи и регулаторните пречки

Очаква се компаниите от Уолстрийт да продължат да разширяват дейността си в областта на криптовалутите, въпреки нарастващата конкуренция и минималната корелация между Биткойн и традиционните индекси като S&P 500 и Nasdaq.

16.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Крипто кит излиза от пазара след голяма загуба чрез инвестиция в Maker

Последните ончейн данни разкриха, че голям инвеститор в криптовалути, често наричан „кит“, е понесъл значителен финансов удар при инвестиция в алткойн и е напуснал пазара.

16.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.