НАЧАЛО Биткойн

Още един голям хедж фонд прави инвестиция в Биткойн

31.07.2021 19:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още един голям хедж фонд прави инвестиция в Биткойн

Базираната в Ню Йорк фирма за управление на активи GoldenTree е добавила Биткойн към баланса си, въпреки че размерът на тази предполагаема инвестиция остава неизвестен.

Според доклад в петък от финансовата медия The Street, фирмата с приблизително $45 милиарда в активи под управление е закупила неизвестно количество Биткойн (BTC). Позовавайки се на два източника, запознати с въпроса, медията съобщава, че покупката на BTC е последвана от дискусии между ръководители относно наемането на служители, запознати с крипто инвестициите.

Ръководителите на фирмата, включително основателят Стивън Тананбаум и партньорите Дийб Салем и Джоузеф Нагър, инвестираха в кръг за финансиране този месец за Borderless Capital, който преди това помогна за стартирането на ускорителна програма за Algorand. Borderless също участва в кръг за финансиране на подкрепената от Coinbase фирма за дигитални активи Securitize.

ПРОЧЕТИ ОЩЕБанка с активи за $42.6 трилиона започва да предлага крипто услуги

Други фирми за управление на активи също започнаха да се задълбочават в крипто пространството, или чрез директни инвестиции, или като предлагат инвестиционни средства за Биткойн и други токени. 

Миналата седмица Stone Ridge Asset Management подаде заявление до Комисията по ценни книжа и борси на САЩ, за да добави BTC към своя отворен взаимен фонд.

В сряда, инвестиционната компания Horizon Kinetics съветва инвеститорите да търсят експозиция към крипто активи, за да се предпазят от обезценяване на валутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да консолидира два месеца след халвинга – Bitfinex

Анализаторите от Bitfinex прогнозират потенциална фаза на консолидация за Биткойн с продължителност до два месеца след халвинга.

03.05.2024 11:30 1 мин. четене

Биткойн: Дойде ли времето за масови разпродажби през май?

Главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин наскоро се задълбочи в добре познатия феномен „разпродажба през май“, разпространен на пазара на криптовалути.

03.05.2024 10:00 2 мин. четене

Нова прогноза за цената на Биткойн от топ анализатор

Биткойн (BTC) започна май със забележим спад, като падна под критичното ниво на подкрепа от $60,000 и се срина до $56,000, предизвиквайки опасения сред търговците относно по-нататъшни спадове на пазара.

03.05.2024 8:00 2 мин. четене

Все повече фондове ще се насочат към Биткойн според ръководител на BlackRock

По време на началната фаза на „крипто зимата“ канадските пенсионни фондове привлякоха вниманието в крипто средите заради своя предпазлив подход или значителни загуби, особено с колапса на компании като Celsius.

03.05.2024 7:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.