НАЧАЛО Други

Банка с активи за $42.6 трилиона започва да предлага крипто услуги

30.07.2021 22:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Банка с активи за $42.6 трилиона започва да предлага крипто услуги

State Street Corporation, американска финансова служба и банкова холдингова компания, със седалище в Бостън с операции по целия свят, за да предлага крипто услуги на клиенти от частни фондове. State Street Corporation е втората най-стара банка в Америка.

Bloomberg съобщава, че State Street Corporation е една от най-важните банкови холдинги в Америка и сега е готова да предлага крипто услуги за своите частни клиенти.

State Street Corp. планира да предложи услуги за спогодби, отчитане и обработка на криптовалути на своите клиенти от частни фондове в знак на приемане на дигиталните активи от Уол Стрийт.

State Street обяви в четвъртък, че компанията си партнира с Lukka Inc., за да предлага услуги за управление на крипто фондове. Lukka Inc, доставчик на крипто софтуер за услуги по администриране на фондове.

Boston State Street има активи на стойност $42,6 трилиона и е най-големият попечител в света.

ПРОЧЕТИ ОЩЕПитър Бранд отправя предупреждение към Биткойн биковете

Ръководителят на State Street Digital, Надин Чакър каза.

Нарастването на популярността на дигиталните активи не показва признаци на забавяне и State Street Digital се ангажира да продължи да изгражда необходимата инфраструктура за по-нататъшно развитие на нашите модели за обслужване на дигитални активи, за да отговори на нарастващите изисквания на нашите клиенти. 

Нашата работа с Lukka ще използва техния софтуер и данни, за да помогне за разширяването на нашите възможности за администриране на дигитални и крипто активи на алтернативни мениджъри, е просто поредният напредък в нашия набор от дигитални решения и бележи много вълнуващо развитие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Американските инвеститори трябва да насочат парите си към облигации – BlackRock

В неотдавнашна публикация на BlackRock се посочва, че облигациите могат да бъдат добър избор, особено при достигането на нови високи нива на доходност.

08.05.2024 14:00 2 мин. четене

Цените на златото са стабилни на фона на по-силния долар

Цената на златото (XAU/USD) привлече интереса на някои инвеститори по време на азиатската търговска сесия в сряда.

08.05.2024 13:30 2 мин. четене

Назначиха ръководител на Binance за Министър на дигиталното развитие

Скорошното назначаване на Жаслан Мадиев, генерален мениджър на подразделението на Binance в Казахстан, за министър на дигиталното развитие в страната има значителни последици, особено за Binance и крипто пазара в Казахстан.

08.05.2024 12:30 2 мин. четене

Банковият гигант UBS с първата си печалба след придобиването на Credit Suisse

UBS обяви нетна печалба в размер на $1.8 милиарда за периода януари-март, което е първата тримесечна печалба на банката, откакто придоби закъсалата Credit Suisse.

08.05.2024 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.