НАЧАЛО Биткойн

Всички подценяват Биткойн

18.01.2021 12:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Всички подценяват Биткойн

Основателят на Morgan Creek Digital - Антъни Помплиано смята, че цялата крипто сфера подценява потенциала на Биткойн за цялостен "редизайн" на световния финансов пазар.

В епизод на Real Vision с Раул Пал, Помплиано разкри вярванията си за Биткойн.

Главният изпълнителен директор сравнява потенциалното бъдещо масово приемане на Биткойн с естествения процес на дигитализация на всички активи и продукти, като намекна, че цифровата версия на всичко винаги е е по-добра.

Мисля, че Биткойн ще бъде следващата световна резервна валута и мисля, че всеки човек, който слуша това, всеки човек в бранша напълно подценява това нещо. Вярвам, че BTC  е не само най-солидните пари, които някога сме виждали в света, но мисля, че това е абсолютният хищник на върха на финансовите пазари.

Причината, поради която мисля, че е така, защото има една ключова тенденция, която повечето хора във финансите не разбират и това е превъзходството на цифровите активи или цифровите продукти над аналоговите продукти и активи. 

Така че технологичната индустрия е по-подходяща за разбиране на този компонент, който е, ако погледнете, запас от стойност и средство за обмен, исторически те са били аналогови и след това те основно са станали тези електронни CUSIP активи, което е само леко подобрение на аналоговата версия… Цифровият продукт е не само по-добър от аналоговите или електронните продукти, но и никога не е… по-малък от аналоговия еквивалент.

Помплиано казва, че интернет насочва човешкото общество към по-базиран на доказателства информационен климат, който унищожава митът, че златото е оскъдно, и вместо това доказва, че BTC е истинският оскъден актив за съхранение на стойност.

Ако направите едно изявление: ‘Златото е оскъдно’, а аз кажа ‘Докажете го’, не можете. 

Ако ви кажа ‘Биткойн е оскъден’ и вие кажете ‘Докажете го’, мога да ви покажа, че има 21 милиона BTC. Мога да ви покажа точния брой в циркулиращото предлагане. Мога да ви покажа точното ежедневно входящо предлагане и ако кажа ‘Страхотно, това е Биткойн, покажете ми еквивалента при златото’, никой не може да го направи. Трябва да поставите звездичка до всяко число и да кажете, че е [прблизителна оценка]. Това е важно. Това наистина разстройва [хората от традиционните финанси] и разстройва общността на [почитателите на златото], но причината, поради която е толкова важна, е, че златото е [твърдение], а Биткойн е доказуем.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ерата на Биткойн тепърва ще разгърне своя потенциал според макро експерт

Според макро експерта Лин Алдън, пътят на Биткойн към превръщането му във важен клас активи ще продължи повече от десетилетие.

02.05.2024 2:30 1 мин. четене

Биткойн може да спадне до $40,000 преди да възобнови възхода си

Известният трейдър Питър Бранд, известен със своя опит във финансовите пазари, предложи уникална гледна точка за потенциалната траектория на Биткойн след неотдавнашен спад на пазара.

02.05.2024 1:30 1 мин. четене

Алткойните могат да се сринат с 40% срещу Биткойн през следващите месеци

Понастоящем крипто пазарът се бори с мечи настроения, които се изостриха от изходящите потоци от Биткойн ETF-ите, възлизащи на $162 милиона, точно преди заседанието на FOMC.

01.05.2024 22:30 2 мин. четене

Април беше най-лошият месец за Биткойн от срива на FTX насам

Биткойн отбеляза най-значителния си месечен спад след срива на империята FTX, докато вълнението около американските спот борсово търгувани фондове (ETF) за водещия дигитален актив намалява.

01.05.2024 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.