НАЧАЛО Крипто Крими

Хакер открадна близо 4,300 Етериум (ETH) токенa от Uniswap v3

12.07.2022 2:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Хакер открадна близо 4,300 Етериум (ETH) токенa от Uniswap v3

Екипът за сигурност на крипто борсата Binance съобщи за експлойт на Uniswap V3 в Етериум мрежата.

Сигналът е подаден малко след полунощ директно от профилът на главният изпълнителен директор на борсата, Чанпен ‘CZ’ Джао:

„Нашата услуга за мониторинг откри потенциален експлойт на Uniswap V3 в ETH блокчейна. Хакерът е откраднал 4,295 ETH досега, които се изпират през Tornado Cash. Може ли някой да уведоми Uniswap? Можем да помогнем. Благодаря.”

Тази атака засяга една от най-популярните и използвани платформи за децентрализирано финансиране (DeFi). Някои допълнителни елементи, налични в тази нишка в Twitter, предоставят първоначална информация за очевидната методология на хакерите. Средствата следва да бъдат насочени към услугата Tornado Cash, за да бъдат изпрани и да станат непроследими.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ето кои са основните фактори за спада на крипто пазарите, според проучване на Coinbase

 

Както винаги в такива случаи, тази първоначална информация трябва да се вземе с всички обичайни предпазни мерки и трябва да насърчава предпазливост, когато става въпрос за взаимодействия с платформата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Индийските власти конфискуваха $10 милиона от измамна платформа с помощта на Binance

Индийска правоприлагаща агенция, конфискува $10.5 милиона от приложението за онлайн измами E-Nuggets, със съдействието на крипто борси като Binance, ZebPay и WazirX.

03.05.2024 9:30 1 мин. четене

Блокчейн следователи започват да използват AI, за да разкриват случаи на пране на пари

През 2019 г. Elliptic, компания за блокчейн анализи, си сътрудничи с MIT-IBM Watson AI Lab, за да публикува проучване, демонстриращо обучението на модел за машинно обучение за откриване на Биткойн транзакции, свързани с незаконни дейности, като например схеми за откуп или даркнет пазари.

03.05.2024 2:30 1 мин. четене

САЩ започна федерално разследване срещу Block на Джак Дорси

Федерални прокурори разследват Block, компанията за финансови технологии, основана от Джак Дорси, на фона на твърдения, че нейните услуги, включително Square и Cash App, са били използвани за улесняване на транзакции за терористични групи.

03.05.2024 2:00 2 мин. четене

ФБР разкри мащабна инвестиционна схема, свързана с криптовалути

ФБР, в сътрудничество със съд в Ню Йорк, арестува местен жител, Идин Далпур, по обвинения, свързани със сложна Понци схема.

03.05.2024 1:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.