НАЧАЛО Алткойни

Алгоритъм прогнозира, че Cardano (ADA) може да стигне $2.90 до септември

06.07.2022 22:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алгоритъм прогнозира, че Cardano (ADA) може да стигне $2.90 до септември

Базираният на PyTorch алгоритъм за прогнозиране на цените на NeuralProphet, който използва рамка за машинно обучение с отворен код, прогнозира, че ADA ще достигне цена от $2.90 до 1 септември 2022 г.

Моделът на NeuralProphet за прогнозиране обхваща периода от 31 юли до 31 декември 2022 г. и въпреки че не е точен показател за бъдещите цени, неговите прогнози до внезапния пазарен срив на базирания на алгоритми проект за стабилни монети TerraUSD (UST) в исторически план се оказват относително верни.


Струва си да се отбележи, че крипто общността в CoinMarketCap също е настроена оптимистично към ADA, въпреки че прогнозите ѝ за същия период са малко по-ниски. Всъщност, гласовете на общността прогнозират, че на 31 август Cardano ще се търгува на цена от $0.079.


Що се отнася до прогнозите за близкото бъдеще – за 31 юли общността е преценила, че ADA може да се търгува на цена от $0.88. От друга страна, алгоритъмът за същия период предвижда цената да достигне $1.63.


Към настоящия момент Cardano се търгува на цена от $0.458, което представлява увеличение от 1.58% за последните 24 часа. Общата пазарна капитализация е $15.4 милиарда, според данни от CoinMarketCap.


Междувременно Cardano започна обратното броене до старта на хард форка Vasil в основната мрежа, който обещава по-ниски разходи, по-висока производителност. Разработчикът Input Output (IOHK) наскоро успешно стартира хард форка в тестовата си мрежа.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тим Дрейпър предвижда голямо движение за Биткойн на фона на слабостта на долара

В допълнение към това, Cardano регистрира рекордно количество дейност на страницата си в GitHub, тъй като разработчиците подготвят своите приложения за нови функции.

Статистиката на веригата показва, че през юни проектът достигна 13,003 “Commits” на GitHub, което прави Cardano най-силния проект по активност на разработчиците за последните 30 дни.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Големите крипто инвеститори агресивно купуват тези 5 криптовалути

В последните операции на Binance няколко крипто китове значително разшириха притежанията си чрез придобиване на значителни количества PEPE, LINK, UNI, MKR и ENS токени.

06.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.