НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще се изстреля до $100,000, твърди CEO-то на Blockstream

20.06.2022 14:19 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще се изстреля до $100,000, твърди CEO-то на Blockstream

Главният изпълнителен директор на компанията за блокчейн технологии Blockstream твърди, че до края на годината Биткойн може да скочи с 500%.

Адам Бек каза на своите последователи в Twitter, че очаква Федералният резерв на САЩ да промени строгите си парични политики преди изтичането на 2022 г. и да създаде макросреда, благоприятстваща растежа на Биткойн.


Всеки има своите домашни любимци в областта на макропоказателите. Моето предположение: фондовият пазар + сезонът на изборите в САЩ, моралният риск се разраства, количествените облекчения се увеличават отново, лихвите отново спадат, печатницата за пари се разгръща.


В допълнение към благоприятната макросреда, Бек каза, че одобрението на дългоочаквания спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) може да остави много мечки настрана.


Моят пермабул сценарии за BTC/USD [е] $100,000 през тази година. Плюс това, преследването на американски физически Биткойн ETF (ъпгрейд на GBTC + други) би създало хубав камшик и вероятно би предизвикало голямо развързване и положителна рефлексия във взривяването на върха през следващата година.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Дъното на Биткойн (BTC) е около $6,000 – Питър Шиф

Бек предупреждава трейдърите да не заемат позиции с ливъридж, особено сега, когато има много несигурност около DeFi пространството.


Но какво ли знам аз? Просто не използвайте ливъридж, и най-вече не го правете, докато заразата на DeFi е в ход. Ако нямате ливъридж, можете просто да купувате, да държите и да чакате, така че времето няма значение. Аз съм пермабул. Така че продължавам да купувам, колкото мога да си позволя. И държа. Това работи в дългосрочен план.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $20,640, което представлява увеличение от 8.8% за деня.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Едуард Сноудън отправи “последното си предупреждение” за Биткойн

Едуард Сноудън, известният американски разобличител, повтори продължаващите си опасения относно функциите за поверителност на Биткойн или липсата на такива в скорошно изявление.

04.05.2024 9:30 2 мин. четене

Биткойн е най-добрата мрежа и никоя друга криптовалута не е близо

Съвсем наскоро Майкъл Сейлър от MicroStrategy сподели няколко ентусиазирани прозрения относно Биткойн и неговата мрежа.

04.05.2024 8:30 2 мин. четене

Крипто инвеститор загуби близо $70 милиона по нелеп начин

При изумително развитие, крипто търговец претърпя опустошителна загуба в размер на $68 милиона в WBTC след като стана жертва на експлойт.

04.05.2024 7:30 2 мин. четене

Биткойн може да се срине с 50% според пазарен експерт

Между октомври 2023 г. и април 2024 г. Биткойн (BTC) предизвика вълнение и оптимизъм със значими развития. Въпреки това сегашните настроения около водещата криптовалута са засенчени от несигурност и опасения относно бъдещата му траектория.

04.05.2024 7:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.