Home

Този проект може да окаже значително влияние върху Етериум

30.05.2022 13:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този проект може да окаже значително влияние върху Етериум

Широко следван крипто анализатор каза, че една децентрализирана автономна организация (DAO) може да придобие огромно влияние върху Етериум.

В нова видео актуализация, псевдонимният домакин на Coin Bureau, известен като ‘Guy’, каза на своите два милиона абонати в YouTube, че протоколът за стейкинг Lido Finance в крайна сметка може да се превърне в протокол за де факто управление на Етериум.

“На прост английски език, [Lido Finance] ви позволява да залагате криптовалути с доказателство за залог, без да се налага да ги заключвате, което означава, че можете да ги търгувате свободно, докато все още залагате. 

Краткото обяснение за това как работи това е, че когато залагате криптовалутата си чрез Lido Finance, протоколът ви дава търгуем токен, който действа като вид разписка за криптовалутата, която сте заложили.”

Родният актив на Lido Finance, Lido DAO (LDO), е токен ERC-20, пуснат през януари 2021 г. с максимално предлагане от един милиард и може да се използва за гласуване и участие в децентрализираната автономна организация на протокола.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Експерт икономист споделя защо е по-бичи за Етериум отколкото Биткойн

Според Guy, Lido DAO може по същество да управлява втория по пазарна капитализация крипто актив поради голямото търсене на стейкинг на ликвидност.

“Що се отнася до вектора на управление, ако Lido Finance продължи да расте със текущата си скорост, е напълно възможно той да се превърне в де факто управленския слой на самия Етериум, след като завърши прехода си към доказателство за залог.

Това е така, защото ако 100% от ETH, заложен на Beacon Chain, се извършваше чрез Lido Finance, тогава Lido DAO ще има невероятно количество влияние върху самия Етериум.


Екипът на Lido Finance всъщност вярва, че това е неизбежно поради търсенето на стейкинг за ликвидност. Имайте предвид, че текущите оценки показват, че протоколът държи 50% от всички заложени ETH…”

Etherscan показва, че Lido Finance представлява над 32% от всички ETH, депозирани във веригата Beacon, която се счита за гръбнака на консенсусния механизъм на Етериум за доказателство на залог.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Няколко причини, поради които цената на Solana (SOL) може да продължи с печалбите

В понеделник цената на Solana (SOL) отбеляза леко отстъпление, но остана на ниво около $144 след 9% увеличение през миналата седмица.

23.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Алткойните ще се представят по-добре от Биткойн, твърди анализатор

Крипто анализаторът Али Мартинез смята, че алткойните са на път да надминат Биткойн (BTC), като Dogecoin (DOGE) е потенциално готов за печалби.

23.09.2024 13:37 2мин. четене Kosta Gushterov

Етериум е готов да се възстанови спрямо Биткойн според експерт

Известен крипто анализатор твърди, че търговската двойка Етериум-Биткойн (ETH/BTC) е близо до дъното на цикъла.

23.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Tether (USDT) се доближава до $120 милиарда, продължавайки да доминира

USDT на Tether, най-големямата стабилна монета, продължава да укрепва пазарните си позиции, като пазарната капитализация за първи път достигна $120 милиарда.

23.09.2024 8:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.