Home

Ето какви са перспективите за Cardano през 2022 г.

17.02.2022 1:35 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какви са перспективите за Cardano през 2022 г.

Нов доклад, публикуван от анализаторите от Kraken, подчертава вълнуващите перспективи за развитието на Cardano през 2022г.

Въпреки че посочва огромния растеж на мрежата и ключовите етапи, които Cardano е достигнал, докладът подчертава блокчейна като един от най-силните претенденти в пространството на протоколите от първи слой.

Във февруарското издание на доклада на Kraken Intelligence за крипто индустрията, борсата се фокусира върху най-големия блокчейн, базиран на доказателство за залог (PoS). Докладът, озаглавен „Cardano: Ново поколение дизайн на платформа за смарт договори“, възхвалява блокчейна Cardano за неговия стойностен подход към изграждането на собствената си екосистема.

„Ценностите на Cardano забележимо сочат към развитието на проекта и дизайнерските решения, и в резултат на това блокчейнът изглежда така, сякаш е проектиран с целта и стандартите за предоставяне на децентрализирана, глобална, финансова инфраструктура, вместо да се фокусира само върху предоставяне на Web3 изживяване“, отбелязват Kraken.

За да подкрепи това, крипто борсата посочва, че Cardano е една от по-устойчивите блокчейн мрежи, които се появиха от ерата на първичните предлагания на монети (ICO) на крипто пазара. Cardano също продължи да изпълнява обещанията от пътната си карта, макар и понякога със значителни закъснения. Въпреки това, когато пускат своите продукти на пазара, мрежата на Cardano винаги е оправдавала очакванията, тъй като акцентът върху „управлението на общността […] и акатеминото рецензиране“ винаги е било блестящо.

Kraken Intelligence подчертава, че Cardano е на път да реализира визията си за включване на 2 милиарда души, ако продължи по пътя си на развитие. Това се дължи на ключовите партньорства и важните етапи, които мрежата е постигнала от миналата година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Българската фондова борса добавя Биткойн и Етериум инструменти

Cardano създаде партньорства с няколко правителства, главно в Африка. Значителният растеж на мрежата също продължава да се забелязва както по верига, така и нея. Един ключов двигател за растежа на мрежата е процъфтяващата Web3 екосистема, която се разработва и използва уникалната платформа за смарт договори Plutus на Cardano.

Както е посочено в пътната карта на Cardano, тази година има набор от разработки, дейности и актуализации, които ще мащабират Cardano като част от ерата Basho.

Сред тях са Hydra, решение за мащабиране от втори слой, което ще създаде възможност за микроплащания. Milkomeda е друг протокол, който има за цел да създаде кръстосаната верига на Cardano съвместима с EVM блокчейни, както и внедряването на поддържаща инфраструктура за разработчиците. Всичко това кара Kraken да предположи, че „ако всичко върви добре, 2022 г. може да се окаже вълнуваща година“ за Cardano.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум ETF бележат значителен ръст, тъй като институциите компенсират разпродажбите на китовете

След известен период на вяла активност спот Етериум ETF-ите регистрираха нов импулс, който до голяма степен се дължи на повишената ликвидност след неотдавнашното намаляване на лихвите от страна на Федералния резерв.

28.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ethena (ENA) се покачва на фона на стартирането на нова стабилна монета и ключови партньорства

Цената на родния токен на Ethena (ENA) скочи с над 45% тази седмица след стартирането на няколко нови предлагания.

28.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Етериум: Институционалните инвеститори продават въпреки повишението в цената

Етериум (ETH) се бори да не изостава от бичото движение на Биткойн, като е изправен пред постоянен натиск от продажби въпреки неотдавнашното възстановяване от 4.7% през последната седмица.

28.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin е готов за ценови скок: Ключови индикатори сигнализират за бичи пробив

Според известен крипто трейдър ключови индикатори сочат, че Dogecoin (DOGE) може да бъде подготвен за ценови скок.

28.09.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.