НАЧАЛО Алткойни

Тези два алткойна са пред отскок след отдръпването на Биткойн

14.02.2022 22:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези два алткойна са пред отскок след отдръпването на Биткойн

Популярен крипто стратег прогнозира покачвания за XRP и един алткойн за децентрализирани финанси (DeFi) и казва, че Биткойн (BTC) вероятно ще си поеме дъх.

Псевдонимният анализатор Credible казва на своите 308,400 последователи в Twitter, че вижда как XRP ще направи отскок и ще си възвърне нивото от $1.

Сега сме точно в моята област на интерес. Може да достигнем с няколко цента по-ниско от това, където сме сега, но според последния ми туит очаквам да формираме дъно/по-високо дъно в този регион и да продължим нагоре.

Към момента на писане, XRP се търгува на $0.78, което е над 6% скок през последните 24 часа. Преминаването към целта на Credible от $1 показва потенциал за повишаване от над 20% от текущата цена на XRP.

Крипто търговецът също е позитивно настроен за Hedera Hashgraph (HBAR), публична мрежа за peer-to-peer плащания. Credible смята, че е възможно HBAR да отскочи от подкрепата при $0.22 и да се повиши до краткосрочната си цел над $0.26.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
KPMG инвестира в Биткойн и Етериум

След последната ми актуализация навлязохме в седмичното предлагане и сега наблюдаваме отдръпване. Както беше посочено, трябва да възстановим този регион, за да потвърдим дъното. Бих искал да задържим $0.22-$0.23 и след това да направим още един опит да си върнем седмичната зона на предлагане.

Що се отнася до Биткойн, Credible казва, че той все още е с бичи възгледи спрямо BTC, дори ако падне малко под $40,000.

Ние влязохме в региона от $45,000-$47,000, поставяйки местен по-висок връх и сега изглежда коригираме, както се очакваше. Не съм сигурен колко дълбока е [тази корекция], но всичко до $38,000-$39,000 би било добре според мен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 евтини криптовалути, които да гледате за краткосрочна инвестиция

На фона на слабата седмица на крипто пазара, само няколко избрани криптовалути успяха да покажат значителни печалби.

05.05.2024 3:00 2 мин. четене

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки потенциала си за практическо приложение в реалния свят.

05.05.2024 0:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

Pantera Capital, известна компания за рисков капитал, фокусирана върху крипто инвестициите, наскоро вложи неразкрита сума в Telegram Open Network (TON).

04.05.2024 23:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.