НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн скочи с почти 50% след значително обявление на Bitfinex

10.02.2022 15:26 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн скочи с почти 50% след значително обявление на Bitfinex

Популярен крипто актив скочи значително, след като Министерството на правосъдието на САЩ обяви, че е конфискувало близо 80% от биткойните, откраднати преди години от крипто борсата Bitfinex.

UNUS SED LEO (LEO), токена на крипто борсата Bitfinex, нарасна с 48% след обявлението.

Към момента на писане LEO се търгува на $6.53. Tокенът на крипто борсата Bitfinex в момента може да се похвали с пазарна капитализация от $6.2 милиарда, което го нарежда като 29-ия най-голям крипто актив според CoinMarketCap.

В изявление, обявяващо конфискацията от властите на САЩ, Bitfinex казва, че ако получи иззетия Биткойн, ще използва 80% от средствата за обратно изкупуване на LEO токени, преди да ги изпрати на недостъпен адрес.

“Ако Bitfinex получи възстановяване на откраднатите биткойни, както е описано в бялата книга за токена на UNUS SED LEO, Bitfinex в рамките на 18 месеца от датата, на която получи това възстановяване, ще използва сума, равна на 80% от възстановените нетни средства за обратно изкупуване и изгаряне на токени UNUS SED LEO.”

Не Пропускай: Този алткойн се представя по-добре и от Етериум, и от Биткойн

Според Министерството на правосъдието на САЩ федералните власти са иззели повече от 94,000 BTC, пряко свързани с хакването на Bitfinex през август 2016 г. Заедно с конфискацията, двама души бяха арестувани в Манхатън, Ню Йорк, и обвинени в заговор за изпиране на биткойни на стойност милиарди долари.

Иззетите средства в момента са на стойност над $3.6 милиарда. Приблизително 119,754 биткойна бяха откраднати от Bitfinex при пробив на сигурността през 2016 г. Активът се търгуваше на около $600 през август 2016 г., което даваше стойност на откраднатия Биткойн малко под $72 милиона към момента на кражбата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Eigenlayer стартира процес на заявяване на EIGEN токени

Eigenlayer, протоколът за повторен стейкинг (restaking) на Етериум, започна процеса на заявяване на токени, което дава възможност на потребителите да придобият полагащите им се EIGEN токени за награди от Сезон 1, Фаза 1.

12.05.2024 14:30 1 мин. четене

Този NFT пазар успя да надмина Blur по обем на транзакциите

През април Magic Eden надмина Blur по обем на търговията на NFT пазара. Според DappRadar Magic Eden е постигнала $486 милиона обем на търговия през миналия месец, като платформата на Blur е изостанала със $108 милиона за първи път от стартирането си.

12.05.2024 14:00 1 мин. четене

Този алткойн може да се изстреля със 170% от сегашната си цена според анализатор

Добре познат крипто анализатор коментира бъдещата траектория на популярен алткойн, който може да има значителен потенциал за растеж.

12.05.2024 7:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута към платформата си за търговия

Binance, една от водещите световни борси за криптовалути, разкри планове за въвеждане на възможности за търговия с нов алткойн.

11.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.