Home

Cardano обявиха огромни подобрения в мрежата си

05.02.2022 16:15 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano обявиха огромни подобрения в мрежата си

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън подчертава огромни подобрения в представянето на портфейла с отворен код Daedalus. IOHK, компанията майка на Cardano, обяви пускането на нова версия на Daedalus.

Тази версия на Daedalus се стреми да интегрира най-новата версия на портфейла на Cardano, което носи със себе си значителни подобрения в представянето. Най-новата актуализация ще позволи на компютрите с по-малко от 16 GB RAM опцията да активират системата за изпълнение на нодове на Cardano (RTS) с нов начален екран при зареждане, който да помогне за намаляване на използването на паметта.

Тази новина идва, когато общият брой портфейли Cardano надхвърли 3 милиона. Броят на портфейлите, държащи родната монета на мрежата, ADA, се е увеличил значително през последната година, което показва, че Cardano преминава през огромен растеж.

Общият брой на портфейлите на Cardano беше 2.5 милиона на 24-ти декември. Оттогава са добавени повече от 500,000 ADA портфейла.

Cardano прилага ключова стъпка в мащабирането на визията, докато фазата на Basho се разгръща

В началото на 2022 г. Cardano разкри 11 начина, по които възнамерява да мащабира, един от които е Hydra Solution. Hydra е колекция от решения от втори слой, насочени към подобряване на мрежовата сигурност и мащабируемост.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Накъде се насочват големите инвеститори?

Cardano е в началото на Basho, фаза, която е свързана с мащабиране и оптимизиране на мрежата, с вече въведени смарт договори. По този начин, Hydra Head, първият в набор от протоколи, е важен елемент от пътуването на Cardano към мащабиране.

Протоколът Hydra Head се оформяше още през 2020 г., според IOHK, насочвайки алгоритъма към доказателство за концепция. В него се споменава, че все още се постига напредък, като следващата голяма стъпка е по-конкретната реализация за MVP (Minimum Viable Product) на тестовата мрежа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето как крипто анализатор превърна $40,000 в $10 милиона

Цикълът на търговия с криптовалути, който стартира между 2019 и 2020 г., достигна своя връх през ноември 2021 г., след което се понижи.

29.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Инвеститор реализира 935,900% печалба от нов токен

Крипто търговията е завладяващо начинание, в което залозите са високи, а резултатът може да се промени драстично в зависимост от направения избор.

29.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Новa меме криптовалута регистрира впечатляващ ръст от 1,300%

Нов меме токен, наречен MOODENG, завладя крипто пазара, вдъхновен от хипопотам на име Moo Deng от тайландския зоопарк Khao Kheow Open Zoo.

29.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Етериум ETF бележат значителен ръст, тъй като институциите компенсират разпродажбите на китовете

След известен период на вяла активност спот Етериум ETF-ите регистрираха нов импулс, който до голяма степен се дължи на повишената ликвидност след неотдавнашното намаляване на лихвите от страна на Федералния резерв.

28.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.