Home

Анализатор прогнозира кога Биткойн може да достигне нов рекорд

01.02.2022 16:55 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прогнозира кога Биткойн може да достигне нов рекорд

Популярният крипто анализатор Джейсън Пицино разкрива реалистична времева рамка, в която Биткойн (BTC) може да скочи до нов най-висок за всички времена.

В нов видеоклип Пицино казва на своите 259,000 абонати в YouTube, че докато Биткойн (BTC) преминава през солиден отскок от 90-дневното си дъно от $32,990, той вижда много съпротива пред водещата криптовалута.

Това е и нашето основно ниво – $36,000 е играта, в която изглежда, че много от китовете играят между тези нива: $36,000 и в момента $38,000, биват отхвърляни. Така че, ако надхвърлим $38,000 или този връх тук около $39,000, има много съпротива отгоре. Това са почти всички нива на всеки хиляда долара по пътя нагоре и ще има някаква подкрепа и съпротива.

Можете да видите основното дъно тук, което беше на 10 януари, така че основно само за тази повратна точка, това дъно достигна около $40,000. След това можете да погледнете малко по-нагоре. Имате $42,000, а след това имате върховете от $44,000. Така че ще бъде трудно да се измъкнем от тези ниски нива.

В краткосрочен до средносрочен план Пицино вярва, че Биткойн вероятно ще влезе в период на акумулация, в който китовете и инвеститорите с ‘умните пари’ трупат BTC в очакване на следващия етап. Според крипто стратега периодът на натрупване понякога може да отнеме година или повече.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
: Трейдър споделя предупреждение за пазарна капитулация

Тъй като Биткойн е изправен пред тежки съпротиви с възможност за влизане в дълъг период на консолидация, Пицино прогнозира кога BTC може реално да отбележи нов най-висок за всички времена.

Не мисля, че ще видим нови върхове за всички времена през първата половина на годината. Може би в края на втората половина на тази година, но имаме много за изкачване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да очакваме печалби в сектора на криптовалутите според Coinbase

Coinbase, водеща американска борса за криптовалути, смята, че дигиталните активи са готови за значително поскъпване през следващите месеци.

29.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн трябва да се третира като златото и петрола според милиардер

На 27 септември Хауърд Лутник, главен изпълнителен директор на Cantor Fitzgerald, се появи в предаването Fox Business и призова регулаторните органи да признаят Биткойн за стока, подобна на златото и петрола.

29.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто пазарът отново е обвзет от алчност – време е за FOMO

Крипто индексът на страха и алчността достигна най-високото си ниво от юли насам, задържайки се над 60 в продължение на два поредни дни.

29.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Американските Биткойн ETF-и отбелязаха ръст от $494 милиона в шестдневна серия от постъпления

На 27 септември американските спот Биткойн ETF регистрираха нетни входящи потоци на обща стойност $494.27 милиона, като продължиха положителната тенденция, започнала на 19 септември.

28.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.