НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 алткойна с висок потенциал за 2022 г.

16.01.2022 15:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 алткойна с висок потенциал за 2022 г.

Главният изпълнителен директор на Real Vision Раул Пал казва, че той очаква алткойните от слой 1 и оперативно съвместимите блокчейни да пожънат успехи.

В ново интервю с Джесика Уокър от CoinMarketCap, Пал казва, че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) действат като “базови инвестиции”, всяка по своя собствена причина.

“Разглеждам го от гледна точка на мрежовите ефекти, [и] какви мрежи се разрастват в рамките на крипто. Така че Етериум е най-голямата, най-стабилна мрежа по отношение на броя на разработчиците, броя на хората, които инвестират в нея. Това го прави една от основните ви инвестиции. Биткойн, като OG в пространството, е друга основна инвестиция.”

Изпълнителният директор на Real Vision казва, че пет други алткойни – конкуренти на Етериум (ETH) – Terra (LUNA), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Polygon (MATIC) и Quant (QNT), също трябва да се следят.

“Виждаме тези [активи от 1-ви слой], неща като Terra, Avalanche и вероятно Solana. Мисля, че може би 2022 г. ще бъде годината на оперативна съвместимост, така че разглеждаме Polygon, Quant – няколко други неща, които може да ни дадат тези възможности.”

Пал казва, че също така очаква 2022 г. да бъде възходяща година за децентрализираните финанси (DeFi), незаменимите токени (NFT) и социалните токени.

Не Пропускай: Два протокола от първи слой се насочват към нови върхове

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs казва, че очаква повече приемане от големи инвеститори като банки и държавни фондове, включително тези от Дубай, Абу Даби, Кувейт и Саудитска Арабия.

“Мисля, че банките ще ги имат, по същество не в балансите си, а в търговските си книги. Мисля, че ще видим повече пенсионни фондове и институционални инвеститори и мисля, че тази година може да е годината на фонда за суверенно благосъстояние.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

AI прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB) за май месец

Shiba Inu (SHIB) регистрира спад, като се търгува на $0.00002113 към 2 май, отразявайки значителен спад от над 10% през последните 24 часа и 22% през последната седмица.

02.05.2024 6:00 2 мин. четене

Цените на меме криптовалутите се сриват, следвайки спада на пазара

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като DOGE, SHIB и PEPE претърпяха значителни спадове в цените на 1 май, което засили опасенията сред търговците и инвеститорите в световен мащаб.

02.05.2024 1:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP през месец май

На фона на по-широкия спад на крипто пазара, XRP също отбеляза понижения на различните си графики, като проби нивото на подкрепа от $0.50.

02.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е на ръба на катастрофален срив – ето защо

В момента Shiba Inu се люлее на ръба на потенциален спад на фона на задаващ се натиск за продажба, който заплашва да тласне стойността му под $0.00001.

01.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.