Home

Eminem си купува NFT за близо половин милион долара

03.01.2022 16:15 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Eminem си купува NFT за близо половин милион долара

Маршал Матърс III, по-известен като Eminem, се присъедини към „Bored Ape Yacht Club“ (BAYC), като закупи един от незаменимите токени (NFT) за $462,000 на OpenSea.

Отегчената маймуна на Eminem изобразява огърлица от златна верижка и армейска шапка каки, ​​които той носи в реалния живот и е официално добавена към портфолиото му от OpenSea.

Незамениямият токен, който бе именуван „EminApe“, е създаден от GeeGazza в сътрудничество с Bored Ape. Транзакцията беше завършена от дигитална агенция Six, която преди това е работила с други знаменитости в сектора на NFT, включително Wu-Tang Clan, Tycho и Galantis.

Това не е първият път, когато Eminem инвестира в NFT. Роденият в Мисури рапър в момента притежава няколко NFT на OpenSea в профила „Shady Holdings“. Портфолиото на Eminem също включва редица NFT от колекцията „Lil Baby Doodles X“, като „Ditaggdogg#1“ и „Superlative Apes #3880“ са едни от тях.

ПРОЧЕТИ ОЩЕБългарският NFT проект Anime Gang набира скорост

Според Defi Llama NFT на Bored Ape Yacht Club станаха популярни през 2021 г., генерирайки повече от $1 милиард обем на търговията в световен мащаб.

Пазарът на NFT се засилва всеки ден и редица популярни личности вече се присъединяват към простанството. A$AP Rocky, Snoop Dogg, Kings of Leon и The White Stripes са сред музикантите, които са решили да се присъединят към NFT движението.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Губернаторът на Калифорния налага вето върху спорен AI законопроект

На 30 септември губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм наложи вето на спорния законопроект в сектора на изкуствения интелект SB 1047.

30.09.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Ето защо китайските акции са добра инвестиция за американците

Във вторник ръководителят на Китайската народна банка Пан Гуншън разкри набор от мерки за икономическо стимулиране, които според някои икономисти са най-голямата намеса на централната банка след пандемията от Ковида-19.

30.09.2024 13:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Как стейкинг наградите влияят на блокчейн мрежите?

Franklin Templeton се включи в дебата дали стейкинг възнагражденията, които допринасят за инфлацията на предлагането на токени, трябва да се разглеждат като разход за мрежата.

30.09.2024 9:32 3мин. четене Alexander Zdravkov

CryptoQuant призовава за регулиране, което да стимулира растежа на Web3

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на CryptoQuant, подчерта значението на регулирането за бъдещия растеж на Web3 и криптовалутното пространство.

30.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.