Home

Биткойн (BTC) може да е стигнал дъно, твърди анализатор

03.01.2022 9:02 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) може да е стигнал дъно, твърди анализатор

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен казва, че има голям шанс Биткойн (BTC) вече да е намерил дъното си.

Той твърди това, въпреки че активът демонстрира ценово действие, което много търговци биха определили като сравнително низходящо.

В нова стратегическа сесия Коуен казва на своите 678,000 абонати в YouTube, че цената на Биткойн в активи, различни от американския долар, понякога може да бъде информативно.

Не Пропускай: Четири алткойна скочиха с около 200% на фона на застой на пазара

Вместо да разглежда Биткойн от гледна точка на щатски долари, анализаторът разглежда BTC, оценен на фондовия пазар, използвайки S&P 500. Според Коуен, монетата вече е ударила критична подкрепа, когато се разгелжда срещу S&P 500.

“Но ако погледнете Биткойн, разделен на фондовия пазар, ние всъщност тестваме тези нива. Всъщност вече тестваме нивата, които тествахме през септември. И така, някои хора седят тук и чакат да кажат ‘Добре, трябва да се върнем на това ниво’ и може да сте прави. Със сигурност е възможно да се върнете до $40,000. Със сигурност е възможно да се върнете до $42,000.

Всичко е възможно при инвестирането като цяло. Всички модели са грешни. Някои са полезни, нямам представа какво ще се случи утре. Биткойн може да достигне $40,000 утре, а утре може да достигне $55,000. Това, което е интересно в този анализ, е, че ние всъщност тестваме тези нива, на които бяхме [през септември].”


Коуен посочва, че когато фондовият пазар е разделен на паричното предлагане M2, изглежда, че се търгува настрани, а не в права възходяща линия. Използвайки същия принцип, крипто анализаторът казва, че Биткойн ще се разглежда като подценен и пак ще влезне във възходяща тенденция.

“С цялото това печатане на пари и инфлация и идеята, че може би акциите не струват непременно повече, защото са [по-силни фундаментално], но може би щатският долар струва по-малко, може ли това да е мярка за някакъв вид инфлация и как можем тогава може би го свържем с Биткойн и да кажем… на базата на това, Биткойн ще тества там, където бяхме през септември.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Няколко причини, поради които скокът в цената на Биткойн може да е краткосрочен

Биткойн (BTC) достигна двумесечен връх на 28 септември, приближавайки се към важното ниво при $66,000.

30.09.2024 13:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн: Изборите в САЩ няма да се отразят на предстоящото рали

Според “CK Zheng”, главен инвестиционен директор в ZX Squared Capital, предстоящите президентски избори в САЩ се очаква да окажат положително влияние върху стойността на Биткойн, независимо от резултата.

30.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ще повлияе ли изявлението на Джером Пауъл от Фед на крипто пазара тази седмица?

Днес председателя на Федералния резерв на САЩ Джером Пауъл ще произнесе реч пред Националната асоциация за бизнес икономика, а в петък ще бъде представен докладът за работните заплати в неселскостопанския сектор на САЩ (NFP).

30.09.2024 10:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Какво сигнализират последните движения в цената на Биткойн?

Биткойн започна значителна възходяща тенденция на крипто пазара преди две седмици, достигайки връхна точка от $66,480 – ниво, което не е наблюдавано от юли.

30.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.