НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 алткойна за 2022 г. според Брайън Кели

01.01.2022 16:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 алткойна за 2022 г. според Брайън Кели

Сътрудникът на CNBC и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания за дигитални валути BKCM Брайън Кели назовава три алткойна, които според него имат висок потенциал през 2022 г.

В нов епизод на Fast Money Кели казва, че трите алткойна ще скочат, тъй като съответните им виртуални светове стават все по-популярни.


В случая с Decentraland (MANA), платформа за виртуална реалност, Кели казва, че крипто активът може да нарасне по начин, повтарящ възходящата траектория на акциите на гиганта в социалните медии Facebook.


“В Decentraland можете да купувате недвижими имоти, можете да купувате фасади на магазини, можете да правите много различни неща виртуално. И валутата на този виртуален свят е MANA.

И отново, относно мрежовия ефект, точно както Facebook се разрастна, цената на акциите на Facebook нарасна. С нарастването на тези мрежи и с нарастването на тези виртуални светове, основната валута трябва да расте, за да обслужва тази икономика.”


Decentraland, който поскъпна с над 4,200% през последните 12 месеца, се търгува на $3.30 към момента на писане.

Не Пропускай: Terra (LUNA) сред топ криптовалутите за 2022 г., според директора на Pantera Capital

Следва Axie Infinity (AXS), децентрализирана игрова вселена, където играчите могат да притежават, купуват, продават и търгуват с дигитални активи, спечелени от тяхното участие. Според Кели, AXS ще се радва на възход, ако екосистемата продължи да расте.


“Това е игра, играйте, за да печелите. […]

И всичко е свързано с мрежовия ефект. Докато тази игра продължава да расте, стойността на основната валута [AXS] ще расте с тази мрежа.”


AXS се търгува на $92.7 към момента на писане. Tокенът на Axie Infinity се е увеличил с приблизително 18,000% през последните 12 месеца.


Следва The Sandbox (SAND), игрална екосистема в блокчейна на Етериум, където участниците могат да споделят и да си осигуряват приходи от незаменими токени (NFT) и игрово изживяване. Сътрудникът на CNBC казва, че SAND също ще се повиши, тъй като виртуалният свят на Sandbox става все популярен.


“С разрастването на тази мрежа [The Sandbox] валутата ще расте заедно с нея, за да обслужва основната икономика.”

Токенът на The Sandbox, SAND, се търгува на $5.9 към момента на писане. SAND се повиши с над 16,800% през последната година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase все още смята, че има шанс за одобрение на спот Етериум ETF този месец

Крипто борсата Coinbase изчислява, че вероятността SEC да одобри спот ETF на Етериум до края на месеца е между 30% и 40%.

20.05.2024 20:30 2 мин. четене

Тази топ криптовалута може да се срине с над 50% – ето защо

Добре познат анализатор на криптовалути предупреждава, че Chainlink (LINK) може да е изправен пред значителен спад.

20.05.2024 20:00 1 мин. четене

Етериум кит успя да прибере $171 милиона печалба от инвестицията си

Тази седмица е от решаващо значение за Етериум, тъй като Комисията по ценните книжа и фондовите борси ще обяви решението си относно заявленията за спот ETH ETF.

20.05.2024 18:30 1 мин. четене

Цената на Render (RNDR) регистрира спад – китовете разпродават токени

Render (RNDR) претърпя спад на цената от около 10% през последната седмица, на фона на сериозна разпродажба от страна на голям инвеститор.

20.05.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.