Home

Конкурент на Етериум скача със 100% в рамките на седмица

26.12.2021 17:09 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Конкурент на Етериум скача със 100% в рамките на седмица

Един конкурент на Етериум се е повишил с почти 100% само през последната седмица, надхвърляйки границата на пазарната капитализация от $8 милиарда и заплашвайки да влезе в топ 20 на криптовалутите.

Near Protocol (NEAR) е смарт контракт платформа за децентрализирани приложения (dApp) с възможност, която се стреми да се конкурира с Етериум (ETH) и Polkdadot (DOT).

NEAR, естественият токен на проекта, наскоро се повиши до най-високата си стойност от $16.39 след като се търгуваше на $8.40 по-малко от пет дни преди това – приблизителна печалба от 95%.

NEAR се използва за плащане на такси за транзакции и съхранение. Може да се стейква и от притежатели на токени, които участват в постигането на мрежов консенсус като валидатори на транзакции.

Възходът на претендента на Етериум се присъединява към вълна от нарастващи алткойни от първи слой, които достигат значителни печалби, докато ETH поддържа сравнително скромно ценово движение.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Този алткойн може да има огромен потенциал следващия бичи цикъл

Solana (SOL), най-големият съперник на Етериум, е нараснал с 8.7% през последните седем дни и с 15% от 30-дневното си дъно от $151.

Terra (LUNA) нарасна с невероятните 46% през последните седем дни и със 150% през последните 30 дни. LUNA в момента е най-добре представящият се алткойн в десетте най-добри криптовалути по пазарна капитализация.

Също така платформата за смарт договори Avalanche (AVAX) набира популярност, която е нараснала със скромните 2% през последните седем дни, но все още е нагоре с огромните 46% през последните две седмици. AVAX се нарежда на 11-то място по пазарна капитализация.

Друг алткойн от първи слой, който прави значителни движения, е платформата за смарт договори Fantom (FTM). FTM е нараснал с 46% през последните седем дни, като в момента се търгува на $2.06. Към края на 2021 г. FTM се е повишил с общо над 12,600% тази година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Предстоящото отключване на токени през октомври може да освободи $1.3 милиарда в криптовалути

Няколко крипто проекта ще освободят токени през следващия месец, а именно Celestia, Sui и Aptos, като общо ще разпределят около $1.3 милиарда в съответните си екосистеми.

30.09.2024 17:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Binance разкрива нов майнинг пул с награди в LTC и DOGE

Binance Pool въведе обединен добив за Bellscoin (BEL), което позволява на участниците да добиват Лайткойн (LTC) и да печелят допълнителни награди в LTC, Dogecoin (DOGE) и Bellscoin (BEL).

30.09.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Виталик Бутерин отправи предложение за мрежата на Етериум

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, наскоро предложи да се разработи набор от показатели, с които да се оценява доколко различните проекти отговарят на основните принципи на ETH.

30.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ще повлияе ли изявлението на Джером Пауъл от Фед на крипто пазара тази седмица?

Днес председателя на Федералния резерв на САЩ Джером Пауъл ще произнесе реч пред Националната асоциация за бизнес икономика, а в петък ще бъде представен докладът за работните заплати в неселскостопанския сектор на САЩ (NFP).

30.09.2024 10:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.