НАЧАЛО Алткойни

Тези няколко алткойна масово се купуват от Етериум китовете

25.12.2021 20:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези няколко алткойна масово се купуват от Етериум китовете

Нова статистика показва, че Етериум китовете поглъщат игрални и социални алткойни, докато крипто пазарът се възстановява от последното си отдръпване.

Според платформата за проучване на китове WhaleStats, най-големите 1,000 ETH кита трупат токени, свързани с метавселена, стабилни монети и алткойни, базирани на ETH, на стойност милиони долари.

WhaleStats разкрива, че първите 10 монети, купени от инвеститори в ETH с дълбоки джобове през последния ден, са самият Етериум, следван от стабилната монета USD Coin (USDC).

Chiliz (CHZ), платформа за токенизиране на спортове и електронни спортове, за да насърчи ангажираността на феновете, е на трето място, докато Tether (USDT) грабва четвъртото място.

На номер пет е съперникът на Етериум Polygon (MATIC), следван от играта Axie Infinity (AXS) и платформата за виртуална реалност Decentraland (MANA).

Платформите за децентрализирани финанси (DeFi) Synthetix (SNX) и yearn.finance (YFI) заемат осми и девети слот. Базираният на Етериум виртуален свят The Sandbox (SAND) завършва списъка.

WhaleStats също така показва, че 79-ият най-богат ETH кит е изтеглил зашеметяващите 144,842,922 CHZ токена на стойност около $45.7 милиона, като Chiliz нарасна до малко под 8% от портфолиото на крипто инвеститорите.

Не Пропускай: Копие на Dogecoin и Shiba Inu скочи с 50% за седмица

Друга забележителна транзакция от същия кит беше покупката му на 4,967,667 WOO токена на стойност $4.44 милиона. WOO е базирана на Етериум монета и естественият токен на WOO Network, децентрализиран финтех стартъп.

CHZ в момента разменя ръце при $0.31, което е над 20% увеличение от седемдневното дъно от $0.25, докато WOO се търгува на $0.96.

Уебсайтът за наблюдение на китове също подчерта 104-ия класиран ETH кит, който купува 399,999 MATIC на стойност $1.05 милиона.

MATIC се търгува на $2.50 към момента на писане, което е над 22% увеличение от седем дневното дъно от $2.05.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Освен Solana, друг блокчейн изгрява на арената на меме криптовалутите

Според информацията са се появили доста спекулации около общностните монети на Avalanche (AVAX) през последните два месеца.

03.05.2024 1:30 2 мин. четене

Ръст в активността на мрежата Shiba Inu (SHIB) – крипто китовете прехвърлят големи количества-токени

Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя скок в активността на китовете, което показва значителни движения след спад на цената от над 10% през последните седем дни.

03.05.2024 0:30 1 мин. четене

Повишен интерес към фючърсите върху PEPE – цената отбеляза ръст от 14%

Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя забележителен скок в цената днес, който достигна над 14%

03.05.2024 0:00 2 мин. четене

Coinbase добавя 3 нови криптовалути за фючърсна търговия

Coinbase, една от най-големите борси за криптовалути, предизвика голямо вълнение на пазара днес с последното си съобщение.

02.05.2024 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.