НАЧАЛО Други

Crypto.com разкриха прогнозата си за 2022 година

22.12.2021 20:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto.com разкриха прогнозата си за 2022 година

Крипто борсата Crypto.com сподели своите прогнози за бъдещето на дигиталните активи.

В документ, публикуван на изследователската страница на Crypto.com, изследователският екип на борсата прогнозира по-нататъшно приемане на крипто през 2022 г. – водено от един специфичен сектор.

Първо, борсовият гигант прогнозира, че броят на международните потребители на криптовалути ще „достигне 1 милиард до края на 2022 г.“.

Нациите вече не могат да си позволят да игнорират нарастващия тласък към крипто от страна на обществото. В много случаи може да очакваме по-приятелска позиция към крипто индустрията:

Очакваме развитите страни да разработят ясни правни и данъчни рамки за крипто активите.

Успоредно с това, повече нации, изправени пред силно инфлационна икономика и поевтиняваща валута, могат да приемат криптовалута като законно платежно средство, следвайки примера на Ел Салвадор.

След това изследователският екип на Crypto.com прогнозира, че криптовалутите ще станат основен продукт в традиционните финансови портфейли.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Анализатор предвижда възход за тези две криптовалути

„Крипто ще се превърне в неизменна част от инвестиционните портфейли.

Първите крипто ETF, пуснати тази година, бяха посрещнати с търсене извън техния капацитет, което предполага, че скоро ще последват повече крипто инструменти в основната финансова индустрия.

Биткойн и Етериум спот ETF [борсово търгувани фондове] като Valkyrie получиха одобрение по-рано тази година.

Традиционни банки и финансови къщи като Morgan Stanley, Citi, Goldman Sachs, JP Morgan, E&Y, Bank of America и Credit Suisse търсят партньорства с крипто борси, за да интегрират крипто в основните си услуги от плащания до преводи и инвестиции.”


Изследователският екип на борсата очаква масовото приемане на криптовалути да бъде подхранвано отчасти от ускоряването на един крипто сектор по-специално: непрекъснато разширяващия се свят на незаменими токени (NFT), блокчейн игри и метавселената.

Метавселената нарасна експоненциално през 2021 г., водеща пътя към еволюцията в онлайн културата чрез NFT, гейминг и онлайн идентичности. Тя се кристализира като портал за приемане на криптовалута от неместни.

Предвиждаме GameFi/Play-to-Earn да бъде едно от основните средства за масово преобразуване в крипто пространството, като традиционните студия за игри се надпреварват да включат тези елементи в съществуващите си продукти.

Тъй като технологичният гигант нa Facebook, сега Meta, надниква в метавселената и я използва като място за монетизация, очакваме да последват още.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Apple може да е големия победител от втората вълна на AI – ето защо

Стив Айзман, известен с прогнозата си за финансовата криза от 2008 г., представена във филмът „The Big Short“, смята, че Apple е в добра позиция да се възползва от следващия етап на изкуствения интелект (AI), особено когато той еволюира в мобилните приложения.

09.05.2024 2:00 2 мин. четене

Милиардерът Стенли Дръкенмилър намалява значително инвестициите си в Nvidia

Стенли Дръкенмилър наскоро намали дела си в Nvidia не поради загуба на доверие в потенциала на компанията, а по-скоро като отражение на настоящите му резерви по отношение на инвестициите в изкуствен интелект (AI), които според него са станали прекалено ентусиазирани в краткосрочен план.

09.05.2024 0:00 1 мин. четене

Ark Invest на Кати Ууд продава акции на Coinbase на стойност $15 милиона

Ark Invest на Кати Ууд отново привлече вниманието с неотдавнашното си намаляване на притежанията си в акции на Coinbase, което предизвика спекулации за въздействието върху тяхната цена.

08.05.2024 23:00 2 мин. четене

Топ 15 най-слабо представящите се икономики по света по БВП

След икономически спад икономиките често се възстановяват с по-голяма сила, освен ако не се сблъскат с непредвидени предизвикателства по пътя на възстановяването.

08.05.2024 22:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.